Britnijas Spīrsas bijušais vīrs arestēts par mīļotās piekaušanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājai Britnijai Spīrsai jāpriecājas, ka viņas laulība ar Džeisonu Aleksanderu bijusi tik īsa. Vīrietis, kurš bija zvaigznes vīra statusā veselas piecdesmit piecas stundas, arestēts par vardarbību mājas apstākļos. Džeisonam cietumā būs jāpavada nepilni četri mēneši.

Spīrsas bijušais nežēlīgi piekāvis savu mīļoto sievieti, un tā par pāridarījumu informējusi policiju.

Džeisons nenoliedza savu vainu, tāpēc cietumā tam būs jāpavada tikai 111 dienas. Tas vēl nav viss sods, pēc iznākšanas no ieslodzījuma vīrietim būs divdesmit piecas stundas jāstrādā sabiedrības labā un jāiziet ārstēšanās kurss saistībā ar alkohola atkarību.

Mākslinieces bijušajam arī nākamie trīs gadi jādzīvo ppriekšzīmīgi; ja sekos mazākais pārkāpums, viņš atgriezīsies aiz restēm.

2004.gadā Lasvegasā dziedātāja Britnija Spīrsa apprecēja savu bērnības dienu draugu, bet jau pēc piecdesmit piecām stundām laulība tika šķirta, tiesa gan, šķiršanās process māksliniecei izmaksāja paprāvu naudas summu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu