Safrizēti suņi un skaisti tērpti to saimnieki prezentē jaunu kalendāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

16. decembrī vienā no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā norisinājās suņu kalendāra «Amber god calendar 2016» prezentācija. To apmeklēja gan kalendārā redzamo mīluļu saimnieki, gan paši mīluļi.

Kalendārā iespējams aplūkot suņus no Latvijas un Igaunijas, dažādu šķirņu suņi, medaļu ieguvēji pozē fotogrāfei dažāda rakstura bildēs.

Arī prezentācijas pasākumā vairums no šiem mīluļiem bija ieradušies un iepazinās cits ar citu tuvāk. Suņi pirms pasākuma tika mazgāti, devās pie friziera, lai tikai izceltu savu skaistumu un neatkārtojamību.

Lielveikala apmeklētājiem bija iespēja aplūkot kalendārā redzamās fotogrāfijas, bet VIP viesiem, kuri atradās norobežotajā teritorijā, bija iespēja baudīt arī dažādas uzkodas un dzērienus.

Pasākumu vadīja aktieris Rihards Lepers un dziedātāja Kamilla, šādā tandēmā slavenības pirmo reizi kāpa uz skatuves un pēc balsu saderības un lieliskā izskata, atrodoties viens otram līdzās, ir skaidrs - šī nebūs pēdējā reize.

Tāpat dziedātāja Kamilla nodziedāja vienu dziesmu, dziesma pielika punktu oficiālajai daļai, kā arī radīja Jaungada nakts izskaņas noskaņu.

Neoficiālajā daļā ikviens varēja aprunāties ar dažādu šķirņu suņu īpašniekiem, ar tiem fotografēties un tos paglaudīt.

Tāpat VIP viesiem bija iespēja savā īpašumā iegūt kalendāra eksemplāru.

Pasākuma apmeklētāju vidū bija iespējams redzēt radio geišu Ievu Adamss, kā arī konkursa «Miss Latvija» rīkotāju Intu Fogeli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu