Aktieris Šaija Labafs negulēja trīs diennaktis, skatoties filmas, kurās filmējies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Šaija Labafs ir pazīstams ar savām neordinārajām izdarībām. Pagājušajā nedēļā aktieris rīkoja filmu seansu, kurā trīs diennakšu laikā bija iespēja noskatīties visas viņa filmas. Par pārsteigumu faniem, kuri paspēja iegādāties biļetes, aktieris atradās zālē un visas trīs diennaktis skatījās uz savu dzīves veikumu.

Tie kuri nepaspēja iegādāties biļetes, varēja vērot aktieri tiešajā ēterā, kurš izrādīja visu kinoteātrī notiekošo.

Filmu skatīšanās bija rīkota kā performance, kura notika aktiera un viņa draugu organizētā mākslas kolektīva «Labafa» ietvaros, pirmā kolektīva performance tika rīkota pirms gada.

Pirms gada aktieris iegāja vienā no Losandželosas mākslas galerijām un nosēdēja tur vairākas stundas ar papīra maisiņu uz galvas, bet visi galerijas apmeklētāji varēja ar aktieri darīt visu, ko vēlas.

Kā stāsta aktieris, viens no apmeklētājiem pat vēlējies ar viņu mīlēties uz galerijas grīdas.

Otrajā performancē skatītāji netika iesaistīti, bet trīs dienu laikā aktieris varēja iziet no zāles tikai uz desmit minūtēm pēc katras filmas, kad bija pauze.

Beigu beigās mākslinieks neizturēja un aizmiga kinoteātrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu