Iestājoties vēsam rudenim, atdzimst Ievas Adamss kažokādu bizness

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pagājušajā gadā radio geiša Ieva Adamss priecēja kažoku mīļotājus ar skaistiem kažokiem, vestēm un pat somiņām no poniju ādas. Arī šajā rudenī veikals gluži kā Fēnikss atdzims.

Jau novembrī vienā no Rīgas lielveikaliem durvis vērs Ievas Adamss kažokādu veikals «Icon Furs», kurš jau pagājušajā sezonā dāmas priecēja ar lieliskiem kažokiem, bet vasaras periodā bija devies ziemas miegā un jaunas, unikālas produkcijas meklējumos.

Ieva jau strādā pie veikala iekārtojuma un saskaņo ar lielveikala vadību dažādus saukļus, kurus liks uz sienām.

Savā portāla «Facebook» kontā radio geiša uzraksta arī vienīgo saukli, kuru lielveikala administrācija izbrāķēja: - Из песца нетрадиционной ориентации можно сшить креативную шубу с голубым отливом. (No homoseksuālas lapsas var uzšūt kreatīvu kažoku ar zilu nokrāsu.

Jau novembrī veikals tiks prezentēts jaunajā mājvietā. Vai arī šī sezona raisīs plašu negatīvu rezonansi no dzīvnieku aizstāvju puses?

«Mana ideja par kažokādu veikalu radās, esot Grieķijā, kur atradu lielisku kažokādu ražotāju. Zinot, kā pie mums Latvijā daudzas sievietes ziemas mēnešos salst, gribēju nebūt savtīga un nevis nopirkt tikai sev kažoku, bet izlēmu atvērt vietu, kur ikviena sieviete varēs lēti iegādāties kvalitatīvu kažoku,» skaidro Ieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu