Keita Hadsone noliedz, ka viņai piemīt ēšanas traucējumi (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Šajā gadā paklīdušas baumas, ka aktrisei Keitai Hadsonei piemīt ēšanas traucējumi, šādas baumas parādījušās, jo aktrise ļoti strauji zaudējusi svaru un izskatās pārāk kaulaina.

Aktrise Keita Hadsone uzsver, ka viņai nekad nav bijuši ēšanas traucējumi un nekad nebūs. Keitai patīk ēst, viņa dievina nogaršot jaunas lietas, tievuma iemesls slēpjas tajā, ka aktrise sākusi vairāk rūpēties par figūru un vingrot.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Hadsone uzsver, ka ēšanas traucējumi ir smaga slimība, ne diēta, kuru lietot, lai izskatītos lieliski uz žurnālu vākiem, un viņa ir pārāk laimīga, lai slimotu ar ko tādu.

Grūtniecību laikā aktrise ļoti pieņēmās svarā un saprata, ka galvenais sievietēm ir sajūta, ka viņas mīl; ja tu jūties mīlēta, tu esi saskaņā ar sevi un savu augumu.

Hadsone piemetina, ka meitenēm jau no mazotnes ir jāmāca, kas ir mīlestība un pašvērtējums, lai vēlāk nav šādu problēmu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu