Sia uzņems filmu par dejotāju Madiju Zīgleri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Austrāliešu dziedātāja Sia Venēcijas kinofestivālā paziņojusi par jaunas filmas uzņemšanu ar 12 gadu veco dejotāju Mediju Zīgleri, kura redzama vairākos mūziķes videoklipos. Filmas nosaukums būs «Sister». Scenāriju izveidojis bērnu grāmatu autors Dalass Kleitons.

Sia atzina, ka sākumā esot «kautrējusies» par savu vēlmi iemēģināt spēkus kinorežijā. Taču pēc videoklipa «Chandelier» uzņemšanas esot noticējusi savām spējām un «sajutusies nedaudz drosmīgāka».

Zīglere piedalījusies vairākos dziedātājas videoklipos, tostarp strīdīgi vērtētajā «Elastic Heart», kurā dejoja ar 29 gadus veco aktieri Šaiju Labafu.

Jaunā kinolente būs balstīta uz vienu lappusi garu stāstu, ko Sia sarakstīja pirms astoņiem gadiem.

«Sākumā es kautrējos kādam teikt, ka vēlos uzņemt filmu. Domāju, ka to uztvers kā patmīlības izpausmi, jo esmu dziedātāja,» atzina Sia.

39 gadus vecā dziedātāja Venēcijas kinofestivālā ieradās, aizsegusi seju ar parūku.

Mūziķe pagājušogad atzina, ka esot ambicioza, taču nevēloties būt slavena. Īru televīzijas personības Greiema Nortona raidījumā viņa pagājušogad uzstājās, pagriezusi muguru klausītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu