Grupai «Dabasu Durovys» trešais albums «Bāka» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šoruden pie klausītājiem nonāk pašmāju grupas «Dabasu Durovys» trešais studijas albums, ar nosaukumu «Bāka». Albumā iekļautas 11 dziesmas. Neatņemama grupas īpatnība arī šoreiz - vairums albuma dziesmu tekstu ir latgaliešu valodā.

Ieraksti tapuši grupas studijā Daugavpilī, kā arī Arņa Slobožaņina un Romāna Sladža mājas studijās. Dziesmas miksēja Armands Treilihs. Ierakstos piedalījās grupa «Dabasu Durovys» (Arnis Slobožaņins, Egils Kulmanis, Romāns Sladzis, Aleksandrs Tamans, Kristaps Strods, Valdis Rundzāns), kā arī viesmuzikanti: Evija Smagare, Dārta Stašāne, Tatjana Larionova, Andris Jurāns un Armands Ozoliņš. Dziesmas miksēja Armands Treilihs, albuma māsteringu veica Nicolas Dawes (Francija). Vāciņa dizainu veidoja Aivars Bulis.

Visi klausītāji tiek aicināti uz albuma prezentācijas koncertiem 4. septembrī «Park Hotel Latgola» restorānā «Plaza» (Daugavpilī), 12. septembrī Rīgā (Latvijas Pirmajā rokkafejnīcā), 19. septembrī, Rēzeknē (Koncertzālē «Gors»)

Albumu CD formātā var iegādāties veikalos «Randoms» un «Upe», kā arī citur Latvijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu