Irīna Dubcova nav pārmērīga šika piekritēja (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

Dziedātāja Irīna Dubcova, kura karjeru sāka, piedaloties konkursā «Jaunais vilnis» un 2004.gadā izcīnot godpilno otro vietu. Sieviete turpināja darboties, strādāt, un ir rezultāts, mūsdienās viņa ir atzīta Krievijas dziedātāja.

Dziedātāja Irīna Dubcova atklāj, ka daudzi jo daudzi ar mūziku saistīti cilvēki runā, vai vispār konkurss «Jaunais vilnis» norisināsies vēl citus gadus Latvijā. Mūziķe būs ļoti bēdīga, ja konkurss par savu mājvietu vairs nesauks Dzintarus.

Foto: Katerīna Korss

«Daudzi mani draugi, kolēģi brauc uz šejieni, nezinu, kā tas būtu, ja konkurss notiktu citur. Nevēlos par to domāt, baudu Jūrmalas dabas skatus, svaigo gaisu, klausos skaņas, vēroju arhitektūru, interjeru. Es mīlu Latviju un Jūrmalu, man ļoti patīk atrasties Latvijā,» stāsta Irina.

Irīnai, kā jau sievietei, tika uzdoti jautājumi par dārgiem dzīves apstākļiem, kurus viņa var atļauties, jo ir sasniegusi zināmu stāvokli sabiedrībā, popularitāti un tas līdzi nes naudas līdzekļus.

Izrādās, dziedātāja nav pārmērīga šika piekritēja, bet labprāt dzīvo nelielos viesnīcas numuriņos un nekad koncertējot neīrē veselas mājas, kā to dara citi.

«Man ir būtiski, lai manā numuriņā ir uzkopšana, lai visu laiku viss ir tīrs, tiek mainīta gultas veļa un katru dienu doti tīri dvieļi. Patīk, ja numurā nav vairāk par divām istabām, ja ir vairāk istabu, es pavisam noteikti tajās kaut ko pazaudēju,» smejas Irīna.

Māksliniece atklāj, ka viņai ir radušās problēmas ar elpošanu, bet tas varētu būt tāpēc, ka viņa ir atmetusi pīpēšanu. Dubcova vienu rītu piecēlusies un izlēmusi vairs nepīpēt, kā arī neēst gaļu. Nu mūziķe jūtas lieliski, veselīgi un ir laimīga.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu