Dziedātāja Alsu bērnībā vilkusi parūku un atdarinājusi Allu Pugačovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Skatuves leģendas Allas Pugačovas autorvakarā uzstājās arī dziedātāja Alsu, kura kādu laiciņu ir nozudusi no skatuves, bet šis vakars bija lieliska iespēja atgriezties gan Jūrmalā, gan atkal kāpt uz skatuves.

Alsu stāsta, ka senā pagātnē, kad bijusi pavisam maziņa, nepieredzējusi meitenīte, kura neko nezināja par šo pasauli un pašu dzīvi, vienas dienas laikā no Allas Pugačovas ieguva milzīgu pieredzi, tik lielu pieredzi, ka tās joprojām pietiek un tā iet līdzi dziedātājai visu dzīvi.

«Allai ir savs stils, kāda droši vien nav vairāk nevienam, viņas pončo tipa apģērbi ir Allas vizītkarte. Bērnībā pie spoguļa imitējot Allas dziedāšanu, vilku ne tikai pončo tipa drēbes, bet arī milzīgu parūku,» smejas Alsu.

Uzstāties Allas Pugačovas autorvakarā nebija dziedātājas Alsu mērķis vai sapnis. Mūziķei tas likās kas neiedomājams - dziedāt Pugačovas dziesmu vai uzstāties viņas īpašajā vakarā. Tas ir piepildījies, un Alsu jūtas kā pasakā.

26.jūlijs māksliniecei ir brīvs, to viņa plāno pavadīt pludmalē, kā arī satiekot draugus un vienkārši atpūšoties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu