Laimai Vaikulei prioritāte tomēr ir latvieši (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jauno mākslinieku konkurss «Jaunais vilnis» pulcē dažāda mēroga krievu un pasaules estrādes zvaigznes. Ikvienam ir savi pielūdzēji, kuri ir gatavi pavadīt vairākas stundas, staigājot pa Dzintariem, lai tikai uz mirkli pamanītu savu elku.

Jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis» pulcē ne tikai dziedātāju un cita veida skatuves mākslinieku masas, bet arī daudz dažādu preses pārstāvju.

Māksliniekiem, nodziedot savu dziesmu, ir iespēja doties pie īpašas foto sienas, lai nofotografētos, daudzi jo daudzi to izmanto, tur tiek dotas arī intervijas un dibināti jauni kontakti.

Diemžēl vairums no latviešu preses netiek ielaisti šajā nožogotajā teritorijā un tas ļoti apgrūtina strādāšanu.

Dziedātāja Laima Vaikule, dodoties fotografēties, pamanīja šo netaisnību, vienlīdzības trūkumu un kopā ar savām dejotājām vispirms nopozēja Latvijas presei un tikai tad devās pie sienas, lai arī citu valstu prese varētu viņu iemūžināt. Savējie tomēr ir un paliek savējie!

Laima Vaikule, kā vienmēr, izcēlās ar gaumīgu, lieliski pārdomātu skatuves imidžu, šarmantais tēls mijās ar devu vīrišķības un beigu beigās padarīja viņu vēl seksīgāku un sievišķīgāku.

Melnā krāsa ar balto kreklu un dejotāju spalvām veidoja lieliskus kontrastus.

Bija redzams, ka Laimai ir labs garastāvoklis, ka uzstāšanās Allas Pugačovas autorvakarā viņai sagādā prieku.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu