Foto: Saviesīgo pasākumu mode, cik atbilstoši ģērbjas slavenības?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Katru nedēļu notiek vairāki saviesīgi pasākumi, kurus labprāt apmeklē vietējā mēroga sabiedrībā pazīstami cilvēki, sākot ar uzņēmējiem un beidzot ar modes blogeriem. Cik piemēroti viņi ģērbjas šādiem pasākumiem?

Pirms došanās uz kādu no saviesīgajiem pasākumiem viesi saņem ielūgumus, kuros ir rakstīts pasākuma ģērbšanās stils, parasti tas ir smart casual, kas ļauj eksperimentēt ar klasisko un ikdienišķo stilu.

Retu reizi ir īpaši ģērbšanās stili, kuri liek viesiem palauzīt galvu par to, ko vilkt mugurā, vai pat speciāli doties uz veikalu iegādāties vēlamos apģērbus.

Bieži vien slavenības saviesīgās ballītēs ar tērpu pārsteidz pozitīvā nozīmē, bet tikpat bieži liek aizdomāties par pasākumā vēlamo ģērbšanās stilu un tā ievērošanu.

Iziešana sabiedrībā ir grūts un smags darbs, jo nepārtraukti ir jāpapildina garderobe, kā nekā vienā tērpā vairākas fotogrāfijas, tātad vairāku pasākumu apmeklēšana jau ir slikts stils.

Apskati fotogrāfijas un redzi pats savām acīm, kuras slavenības tērpjas atbilstoši un kuras ne!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu