No Selēnas Gomesas atteikušās visas populārās draudzenes (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vēl pavisam nesen dziedātāja Selēna Gomesa atteicās no draudzības ar māsām Kendelu un Kailiju Dženerēm, bet no viņas pašas atteicās dziedātāja Teilore Svifta, nu izrādās, ka Gomesas senākā un labākā draudzene, dziedātāja Demija Lovato arī ir izbeigusi kontaktus ar jauno zvaigzni.

Dziedātāja Demija Lovato ir izbeigusi visas draudzības ar dziedātāju Selēnu Gomesu sociālajos tīklos un pat ierakstījusi portālā «Twitter» informāciju, ka ir laimīga, ka beidzot izlēmusi izbeigt drāmas, pat ja tas nozīmē atteikties no draugiem.

Turklāt Lovato publiski nosaukusi Gomesu par ielasmeitu, kuras attieksme pret dzīvi, emocionālais terors viņai ir noriebies.

Lovato ir apmierināta ar savu dzīvi, karjeru un pavisam nesen nosvinēja faktu, ka jau divus gadus nelieto ne alkoholu, ne narkotikas.

Gomesai nu jāmeklē jauni draugi, jo, izlīgstot kārtējo reizi ar Bīberu, viņa pazaudēja savas pēdējās uzticamās draudzenes.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu