Rīgas dizaineru vasarīgā modes skate - «Fashion is Profession»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jurijs Kor

2015.gada 2.jūlijā Galleria Rīgā, Happy Art muzejā notika modes pasākums «Fashion is Profession», kurā tika demonstrētas divu Latvijas dizaineru jaunās vakarkleitu kolekcijas.

Katru vasaru Rīgā notiek speciāli modes pasākumi, kuros piedalās vietējie dizaineri un prezentē modes cienītājiem vasaras aktualitātes, tendences un palīdz veidot garderobes.

Tas arī ir lielisks veids kā Rīgas modes dāmām iepazīties ar vietējo dizaineru tērpu kolekcijām un pat iegādāties kādu no tērpiem.

Modes pasākumā «Fashion is Profession», kuru rīkoja kompānija «SilverStein production», savas kolekcijas piedāvāja divas Latvijas dizaineres – Disegno EK (Jeļena Spalve) un EFL Fashion (Elmīra Kakimova).

Kā jau vienmēr, rīkojot pasākumus, par viesu sagaidīšanu parūpējās vakara organizatori, vadītāji duets Liera Štein un Alekss Silvērs.

Pirms oficiālās daļas sākuma viesus cienāja ar uzkodām, vīniem, un ikvienam bija iespēja nofotografēties pie foto sienas un iegūt lielisku atmiņu no pasākuma.

Modes gardēžus izklaidēja gan Sergeja Bojcova saksofona skaņas, gan dziedātāju Samantas Tīnas un Mika Dukura uzstāšanās.

Pēc modes skatēm viesi turpināja baudīt vīnus, pārrunāt modes tendences ar vakara vaininiecēm un izvēlēties sev piemērotus tērpus, kurus pasūtīt dizainerēm.

Pasākumu apmeklēja tādi zināmi cilvēki kā Ieva Adamss, Jeļena Gricuka, Laura Raila, Deniss Tumakovs un citi. Pēc pasākuma viesi un organizatori devās un pasākuma neoficiālo daļu, kura norisinājās klubā Mai Tai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu