Olga Rajecka beidzot iepazinusies ar Svetlanu Levu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

5.jūnijā norisinājās pludmales bāra «Diwalli» sezonas atklāšana, kuru apmeklēja dažādās jomās panākumus guvušas personas, tajā skaistā arī dziedātāja Olga Rajecka un uzņēmēja Svetlana Leva.

Vēl šova «Dejo ar zvaigzni» laikā dziedātāja Olga Rajecka nebeidza komentēt uzņēmējas Sveltanas Levas portāla «Facebook» ierakstus, nespējot saprast, ka sabiedrībā pazīstami cilvēki mēdz būt ne tikai dziedātāji un aktieri, bet arī cilvēki, kuri gūst redzamus panākumus citās jomās.

Komentāros tieši Olga centās piesaistīt sev Svetlanas uzmanību, to mēģinot aizskart, bet dziedātājai tas neizdevās. saņemot argumentētu viedokli un jautājumus, Olga vairāk neiesaistījās sevis uzsāktajā diskusijā.

Pēc publiskā strīda tieši 5.jūnija pludmales pasākums bija pirmā reize, kad sievietes satikās, šī bija pirmā tikšanās ne tikai pēc strīda, bet dzīvē.

Sievietes iepazinās, pārmija pāris pieklājības frāzes un kopā nofotografējās.

Beidzot dziedātāja Olga Rajecka zina, kas ir Svetlana Leva, un šis jautājums viņu vairāk nemoka!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu