Kalnciema kvartālā uzstāsies Imants Daksis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 4. jūnijā, Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies dziesminieks Imants Daksis, informē Kalnciema kvartāla pārstāve Una Meiberga. Koncerta nosaukums «Dīvainās pasaules neizbēgamība» ir arī kādas fizikas grāmatas nosaukums, bet Dakša mūzikas interpretācijā tas ir aicinājums paskatīties uz pasauli no neikdienišķa rakursa.

Koncerta organizatori stāstīja, ka mūziķa sacerētās dziesmas ar dažādu tēlu, simbolu un balss efektu palīdzību pauž interesantu skatījumu uz norisēm cilvēkā un cilvēcē kopumā - atklājot kā intīmus, tā globālus procesus un to kopsakarības. Koncertā savas dziesmas mūziķis izpildīs akustiskās ģitāras pavadījumā.

Iepriekš paredzētais Goran Gora koncerts tiek atcelts sakarā ar mūziķa īslaicīgiem veselības traucējumiem.

Kā ziņots, koncertu iesāks «Saulgriežu jogas un mūzikas festivāla» iedvesmas stunda, kurā varēs dzirdēt Vidusāzijas tradīciju un eiropiešu džeza mūziķu improvizācijas meistarus - grupu «Baraka», kā arī tautasdziesmu un mantru dziesminieces - Inesi Kozuliņu un Ingu Karpiču.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu