Karaliene Elizabete tērpu izvēlē iespaidojas no Keitas Midltones (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

21. aprīlī Anglijas karaliene nosvinēja savu 88 gadu jubileju. Vecums karalienei neliek aizmirst lielisku stila izjūtu, un karaliene uz visiem pasākumiem joprojām spēj saģērbties stilīgi un vecumam atbilstoši.

Kopš princis Viljams ir apprecējis Keitu Midltoni, ir mainījies arī karalienes Elizabetes ģērbšanās stils, karaliene, iespaidojoties no Keitas, savam vienkāršajam, elegantajam stilam ir pievienojusi spilgtas krāsas.

Kopš karalienes Elizabetes valdīšanas laikiem, kuri sākušies 1952.gadā, viņa vienmēr ir valkājusi klasisku siluetu tērpus, kurus akcentē viena krāsa, audums un faktūra.

2014.gada martā karaliene parādījās publikā ar tvīda žaketi gaiši rozā tonī. Bija skaidri redzams, ka karaliene ietekmējās no Midltones grūtniecības laikā vilktā zīmola «Alexander McQueen» rozā mēteļa.

Kamēr karaliene valkā zīmola apģērbu, ieturētu vienā krāsā, tikmēr Keita Midltone kombinē augstas kvalitātes apģērbu ar lētākām drēbēm, radot savu neatkārtojamo stilu. Midltone lieliski prot sakombinēt džinsus ar dārgām žaketēm, tādā veidā radot elegantu izskatu.

2007.gadā Anglijā iznākošais žurnāls «Vogue» tieši karalieni Elizabeti nosaucis par gada sievieti, bet Keita Midltone Anglijas iedzīvotāju acīs ir stila ikona un no šā posteņa ir izkonkurējusi Viktoriju Bekhemu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu