Uzņems uz seriālu «Ofiss» balstītu filmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Raidorganizācija BBC paziņojusi, ka gatavojas uzņemt filmu, kas balstīta uz populāro komēdijseriālu «The Office» («Ofiss»). Seriālam tika uzņemtas divas versijas. Britu versija ar aktieri, scenāristu un režisoru Rikiju Džerveisu tika demonstrēta televīzijā no 2001. līdz 2003.gadam. Amerikāņu versija izrādīta no 2005. līdz 2013. gadam.

Kompānija «BBC Films and Entertainment One» paziņojusi, ka piedalīsies filmas «Life on the Road» finansēšanā. Galvenais varonis Deivids Brents tajā dosies koncertturnejā ar savu rokgrupu.

Vienošanās par filmas uzņemšanu tika panākta Kannu kinofestivālā, kas tika atklāts trešdien.

Kino industrijas žurnāls «Variety» vēsta, ka festivālā esot arī atrasts finansējums biogrāfiskai filmai par kolumbiešu narkobaronu Pablo Eskobaru, kas būs balstīta uz viņa bijušās mīļākās memuāriem «Loving Pablo, Hating Escobar» («Mīlu Pablo, neciešu Eskobaru»).

Galvenās lomas spēlēs Holivudas aktieru pāris Havjers Bardems un Penelope Krusa. Filmas uzņemšanu finansēs franču režisora Lika Besona producentu kompānija.

Abu filmu uzņemšana sāksies šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu