Uzzini, kādos mīļvārdiņos Dženifera Lopesa dēvē savu gados jauno mīļāko

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

11.maijā dziedātāja Dženifera Lopesa izjuta pastiprinātu mīlestību, jo nepārtraukti sociālajos tīklos rakstīja savam mīļotajam Kasperam Smārtam veltītus tekstus.

Dziedātāja Dženifera Lopesa, kā izrādījās, nekad nav pašķīrusies ar savu mīļoto, dejotāju Kasperu Smārtu, bet visu transseksuālās modeles skandālu izmantojusi, lai reklamētu savu albumu.

Mākslinieces un gados jaunākā vīrieša attiecības ir ļoti nopietnas, pāris pirms mēneša Meksikā svinēja dejotāja divdesmit astoto dzimšanas dienu, kā arī Kaspers ieradās uz sarkanā paklāja pasākumu tikai, lai paņemtu uz mājām Lopesas dēlu Maksu, kurš sajutās slikti.

Tāpat pāris ir pieķerts skūpstāmies šova «American idol» aizkulisēs, tas arī visiem atvēra acis par mākslinieces meliem saistībā ar šķiršanos.

Četrdesmit piecus gadus vecā Dženifera Kasperu sauc par savu brīnišķīgo lāci, lielisko vīrieti un nekautrējas to darīt publiski. Šādos mīļvārdiņos viņa uzrunāja vīrieti visus trīs attiecībās pavadītos gadus.

Šādus vārdus viņa lieto pat par spīti faktam, ka viņas fani raksta komentāros, ka māksliniecei ir jātiekas ar citu, labāku vīrieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu