Demija Lovato uzrunā savus nelabvēļus (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Dziedātāja Demija Lovato jaunības gados ir saskārusies ar jauniešu izsmieklu, pazemojumiem. Kļūstot populāra, mūziķe ir palīdzējusi daudziem jo daudziem jauniešiem nepadoties un cīnīties pret šādiem izsmējējiem. Tomēr pašu Demiju turpina izsmiet.

Dziedātāja Demija Lovato ar savas mūzikas, grāmatas, interviju palīdzību mēģina jauniešiem pierādīt, ka ir vērts dzīvot un meklēt spēku sevī, lai tiktu pāri apmelojumiem, intrigām, izsmieklam un pazemojumiem, lai dzīvotu normālu dzīvi.

Par spīti dziedātājas centieniem palīdzēt jauniešiem, kļūstot populārai, cilvēki joprojām nav beiguši smieties par viņu pašu. Daudzi jaunieši Lovato dēvē par resnu un iesaka viņai atbrīvoties no liekā svara, dziedātāja beidzot neklusē, bet atbild uz šādiem komentāriem.

«Dārgie manis nīdēji, jums nav mani jāmīl, tikai tāpēc, ka es jūs mīlu. Visi cilvēki ir vienādi, visiem ir dvēseles un visi ir pelnījuši, lai viņus mīl. Dārgie mani fani, atbildiet uz visiem komentāriem ar mīlestību un pozitīvismu. Mēģiniet mīlēt, nevis ienīst,» šādi Lovato uzrunāja gan savus fanus, gan nīdējus.

Dziedātāja uzreiz arī parādīja faniem, kā darbojas labestība un kā tā izbeidz negācijas, uz vienu no komentāriem par svaru Lovato atbildēja – jūs esat brīnišķīgs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu