Mailijai Sairusai nav ne draugu, ne mīļotā, viņa ir vientuļa (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jo populārāka kļūst popzvaigzne Mailija Sairusa, jo vientuļāka viņa jūtas. Mailijai nav ne mīļotā cilvēka, ne draugu, un viņa mitinās savā milzīgajā mājvietā pilnīgi viena un jūtas vientuļa.

Dziedātāja Mailija Sairusa izvācās no vecāku mājām jau agros tīņa gados, kad sāka satikties ar filmas «Bada spēles» zvaigzni Liamu Hemsvortu.

Sairusa vienmēr ir baidījusies būt viena, vientulība ir viņas lielākās bailes, dziedātāja to nekad nav noliegusi, bet uzsvērusi, ka citi baidās no zirnekļiem, augstuma, bet viņai ir paranoja no vientulības.

Mailija atzinusi, ka viņai nav īstu draugu, bet apkārt viņai ir cilvēki, ar kuriem var kopā izklaidēties, bet viņi nav tie, ar kuriem runāt par dziedātājai būtiskām lietām.

Sairusa ir sākusi arī baidīties no popularitātes pieauguma, jo popularitāte liek viņai justies vientuļākai nekā jebkad dzīvē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu