Foto: Expo Beauty 2015: Atrod Latvijā garākās bizes īpašnieci

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvakar, 27. martā, Skonto hallē aizsākās ikgadējā skaistumkopšanas izstāde Expo Beauty 2015, kuras pirmās dienas programmas ietvaros norisinājās arī konkurss «Garākā bize».

Lai nosvinētu izstādes nu jau 20. jubileju, pasākuma organizatori jau laikus izsludināja Latvijas garākās bizes īpašnieces meklēšanu, kas vainagojās ar panākumiem – konkursa laikā tika atrastas septiņas finālistes dažādās vecuma grupās, starp kurām varēja sastapt ne vien rīdzinieces, bet arī meitenes no citiem valsts reģioniem, kā, piemēram, Liepājas.

Konkursa īpaši izvēlētā vērtēšanas komisijas hallē darbojās visu cauru dienu, mērot gan pieteikto bižu garumu, gan atsevišķos gadījumos arī to biezumu, kas sasniedza pat 11 cm. Dienas izskaņā turpat norisinājās arī svinīgā apbalvošanas ceremonija, kuras laikā trīs veiksmīgākās konkursa uzvarētājas savā īpašumā ieguva vērtīgas balvas no pašmāju naturālās kosmētikas zīmola «ATTIRANCE».

1. vietu ieņēma rīdziniece, LU Humanitārās fakultātes studente Alisa Bulavkina – konkursa ietvaros viņas nekrāsoti dabīgā bize izrādījās visgarākā no visām - 92 cm;
2. vietu ieņēma skolniece Maija Rubena, kuras bizes garums sasniedza 84 cm;
3. vietu ieguva tumšmate no Rīgas, Aleksandra Miničuka ar savu 80,5 cm garo bizi.

1. vietas ieguvēja

Alisa Bulavkina: «Esmu ļoti priecīga par iegūto godpilno 1. vietu un jauko dāvanu no zīmola ATTIRANCE. Ikdienā matus veidoju vienkāršā copē vai astē, taču par godu šodienai biju tos sapinusi savā iecienītākajā veidā,» atzīstas uzvarētāja, piebilstot, ka kopt šādus matus, kā izrādās, nav īpaši sarežģīti – «mazgāju tos katru trešo dienu, pēc tam kārtīgi izķemmējot. Ilgāko laiku patērē tieši to žāvēšana. Starp citu, neesmu pārliecinata, ka esmu garākās bizes īpašniece Latvijā - man ir māsa, kurai ir tikpat gari mati, un, iespējams, viņas bize varētu būt pat par pāris milimetriem garāka, taču tieši es paspēju pieteikties konkursam. Nākamgad šajās sacensībās gribētos redzēt vēl vairāk finālistu, jo ticu, ka Latvijā tādu varētu būt daudz, tāpēc aicinu visas garo matu īpašnieces pieteikties un atrādīt savu krāšņāko rotu arī citiem, varbūt pat saņemot arī kādu vērtīgu balvu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu