Bils Klintons atkal iejaukts seksa skandālā (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Bijušais Amerikas prezidents Bils Klintons jau reiz bija iejaukts seksa skandālā, nu tas atkārtojas, un šoreiz tas var maksāt viņa sievai Hilarijai Klintonei prezidentes krēslu nākamajās vēlēšanās.

Bijušā prezidenta Bila Klintona draugs Džefrijs Epsteins ir iesaistīts seksa skandālā, un tiesas pieteikumā figurē arī Bila Klintona vārds.

Tiesas papīros teikts, ka Klintons lidojis ar Epsteina privāto lidmašīnu uz Karību salām, kur kopā ar draugu izklaidējies prostitūtu kompānijā.

Nav pierādīts, ka Klintons izmantojis prostitūtu pakalpojumus, bet ir skaidrs, ka villā viņš bijis un viņa draugi bijušā prezidenta klātbūtnē izmantojuši prostitūtu pakalpojumus, no kurām dažas bijušas nepilngadīgas.

Lieta tika nodota tiesā vēl laikā, kad Klintons bija prezidents, un viņš to apturējis pirms izskatīšanas, lai pasargātu draugus; ja šāds fakts pierādīsies, tas var maksāt viņa sievai Hilarijai Klintonei prezidentes krēslu nākamajās vēlēšanās.

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu