Miks Dukurs beidzot dodas uz cietumu (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GatveShop

Dziedātājs Miks Dukurs ir uzstājies dažādākajās Latvijas vietās, bet vēl nekad nav devies uzstāties uz cietumu. Sestajā martā Brasas cietuma iemītniekiem būs iespēja redzēt Mika Dukura koncertu.

Dziedātājs Miks Dukurs sestajā martā dosies uz Brasas cietumu, kurā mitinās vīrieši par smagu vai sevišķi smagu miesas bojājumu izdarīšanu.

«Doma par uzstāšanos cilvēkiem, kuri izcieš brīvības atņemšanu, šķita neparasta, tāpēc piekritām nekavējoties,» pastāstīja Miks Dukurs. «Koncerta pamatā ir labdarība - mums svarīgākais būs atstāt pozitīvas emocijas un labas atmiņas ieslodzītajiem.»

Dziedātājs ar savu komandu, kurā ietilpst pats dziedātājs Miks Dukurs, Edijs Dukurs un Reinis Reķis, plāno sniegt pilnvērtīgu koncertu, izpildot savas zināmākās dziesmas.

Mikam šī iespēja liekas īpaši vilinoša, jo viņš nekad nav apmeklējis cietumu un, kā jau ikviens jaunietis, izjūt vēlmi pamēģināt visu jauno.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu