Rīgā uzstāsies bungmašīnas pavēlnieks «araabMUZIK» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. martā Rīgā, «Sapņu Fabrikā» izpildot un uz vietas radot hiphopa, drum&bass un dabstepa skaņdarbus, uzstāsies Abrahams Orelana jeb amerikāņu producents «araabMUZIK», informē «IC Concerts» pārstāvis Aivars Līpenītis.

«AraabMUZIK» dzimis un audzis Rodas salā ASV, dominikāniešu/gvatemaliešu ģimenē. Savā muzikālajā gaumē ietekmējies no Dr.Dre, Hi-Tek, Dj Khalil un citiem, pateicīgs liktenim par iespēju augt drošā vidē, atšķirībā no lielas daļas ASV hiphopa mākslinieku. Jau no desmit gadu vecuma apguvis bungu spēli, vēlāk pievērsies taustiņinstrumentiem, viņš jau vairākus gadus rada un izpilda skaņdarbus, izmantojot mūzikas producēšanas un atskaņošanas iekārtu MPC, ar kuru strādā ļoti virtuozi.

«AraabMUZIK» ir, iespējams, ātrākais un ritmiskākais šīs skaņu mašīnas virtuozs, un viņa uzstāšanās apmeklētāji lielākoties bauda, izbrīnīti un sastinguši vērojot mūziķa kustības. «AraabMUZIK» uzsver, ka viņš šo mūziku rada un izbauda, nelietodams nekādas aizliegtās vielas, turklāt savus pieprasītos bungu un efektu pavadījumus rada dažās minūtēs. Tos novērtējuši un savos skaņdarbos izmanto Young Jeezy, Ludacris, ASAP Mob, Azealia Banks, Fabolous un citi populāri mūziķi, turklāt «AraabMUZIK» bijis albumu līdzproducents tādiem ietekmīgiem vārdiem mūzikā kā, piemēram, «50 Cent», Lloyd Banks u.c. «AraabMUZIK» uzstājies kopā ar «Skrillex», «ASAP Rocky», «Baauer» u.c., kā arī veidojis remiksus vairāku atpazīstamu mūziķu skaņdarbiem, kas ieguvuši popularitāti klausītāju vidū internetā.

Biļetes uz priekšnesumu Sapņu Fabrikā no 28. februāra plkst. 17 pieejamas Ticketpro.lv un tirdzniecības vietās no 8 eiro.

Lasi TVNET apskatu par 2011. gada albumu «Electronic Dream».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu