Noteiks labākos 2013.gada oriģinālpasākumus un notikumus (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA), turpinot tradīciju, jau ceturto gadu rīko «Pasākumu gada balvas» pretendentu atlasi, lai noteiktu labākos 2013.gada oriģinālpasākumus un notikumus.

Gada balva ir iespēja novērtēt profesionāli īstenotus pasākumus, inovatīvas idejas, kā arī radošus un izcilus tehniskos risinājumus. Savus pieteikumus pretendenti var iesniegt līdz 17.februārim. «Pasākumu gada balva» tiks piešķirta labākajam publiskajam, sporta, bērnu un nestandarta pasākumam, labākajai konferencei, koncertturnejai un koncertam, kā arī labākajam korporatīvajam, mārketinga un motivējošajam pasākumam 2013.gadā. Balvas tiks pasniegtas arī par labāko pasākuma ideju, scenogrāfiju, audiovizuālo noformējumu un jaundarbu.

14 kategorijās kopskaitā tiks pasniegtas 26 balvas. «Pasākumu gada balva» tiks pasniegta jau ceturto reizi.

LaPPA balvas pasniegšanas mērķis ir stiprināt nozares kvalitātes un ētikas normu izveidi un ievērošanu. Pērn uz «Pasākumu gada balvu 2012» pretendēja 58 pasākumi, no kuriem asociācijas biedri attiecīgās kategorijās par labākajiem atzina Līgo svinības Rīgā «Līgo Krastmalā 2012», «Samsung Hope Relay» iedvesmas skrējiena atklāšanas koncertu, «Latvijas Mobilā telefona» 20 gadu jubilejas VIP klientu pasākumu «LMT pirmie 20», «Valtera un Rapas» brīvdabas lasītavas brokastu performanci «Rīgas svētkos 2012», kā arī «Ghetto Games», festivāla «Staro Rīga» gaismas objektu «Sveiciens Saulei!», pasākumu sēriju «Samsung Smart Sessions», Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles «ZZ Čempionāts» un citus.

Pieteikt savu notikumu LaPPA «Pasākumu gada balvai» iespējams jebkuram pasākumu rīkotājam līdz 2014.gada 17.februārim. Balvu ieguvējus nosaka asociācijas biedri aizklātā balsojumā. Laureāti tiks paziņoti 2014.gada martā svinīgā ceremonijā.

    Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu