«Dejo ar zvaigzni» pirmais šovs izraisa plašas diskusijas tviterī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pēc piecu gadu pārtraukuma TV ekrānos atgriezās šovs «Dejo ar zvaigzni», kurā par galveno titulu un balvu - 5000 eiro sāka sacensties vienpadsmit pāri. Šovs tviterī izraisīja plašas diskusijas, izsaki arī savas domas.

Šī vakara žūrijā vērtēja baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks.

Ilgi gaidītā Dejo ar zvaigzni jaunā sezona beidzot ir sākusies, kurā uzvarēja Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, pirmajā šova raidījumā sagatavojot lēnā valša programmu, un tika ziņots, ka vismazāk balsu saņēma Evija Skulte un Raimonds Andersons, kuriem šovs nu būšot beidzies.

Vēlāk gan tika noskaidrots – balsu skaitīšanā notikusi tehniska kļūme, un E. Skulte un R. Andersons tomēr šovā turpinās cīņu arī nākamnedēļ!

Piedāvājam iepazīties ar žūrijas vērtējumu

Šovu atklāja Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis ar savu deju partneri, divkārtējo Latvijas čempioni 10 deju programmā pieaugušo vecuma grupā Lieni Tarani. «Es lauzos, lai ietu dancot, bet beigās ļāvos šim izaicinājumam,» savu dalību komentē Grāvelis.

O, un deju tērpi - dāmām ir mazas lupatiņas, kas ļauj fantazēt...

«Man gan visgrūtāk gāja ar augstpapēžu kurpēm...» Pāris startēja ar deju «Ča- ča - ča». Žūrija novērtēja Ginta atraktivitātes potenciālu un skaļās runas prasmes, bet stipri kritizēja aktiera nesavāktību un dejas novirzīšanu otrajā plānā. «Dejas bija par maz!» - žūrijas vērtējums!

Žūrijas vērtējums - 11 punkti

Otrie ar lēno valsi šovā startēja skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs kopā ar divkārtējo Latvijas čempioni, starptautisko sporta deju sacensību finālisti Martu Kalēju. «Daudzi domā, ka esmu seksuāls monstrs, bet es tāds neesmu. Un es neesmu arī gejs,» šovā vaļsirdīgi par sevi stāsta Sokolovs. Par šovu fotogrāfs izsakās: «Dejas man ir kas jauns, nekad to neesmu darījis. Tas man ir izaicinājums! Mazliet grūta ir gan tieši sadarbība ar deju partneri, jo vienmēr esmu pieradis visu darīt viens.» Žūrija priekšnesumā novērtēja Aleksandra centību, bet ieteica fotogrāfam vairāk atbrīvoties: «Aleksandr,

jums vajadzēja peldēt kā putukrējumam kafijā - vajag atbrīvoties!

Jūsu partnere ir debesu valdniece, sekojiet viņai. Izjūtiet Martu, viņas ķermeni. Un dejojot atrodiet savu smaguma centru.»

Žūrijas vērtējums - 12 punkti

Ar trešo kārtas numuru šovā piedalījās dziedātāja Liene Greifāne un profesionālais dejotājs, treneris, sporta deju tiesnesis Viktors Haritonovs. «Mēs nestrīdamies ar Viktoru - esam labs pāris!» par savu dejošanas partneri stāsta Liene. Pāris izpildīja deju «Ča - ča - ča» īpaši neierastā stilā, bet žūrija šo deju novērtēja pozitīvi -

«Liene, tu biji kā izsprādzis šampanieša korķis!»

Lai gan žūrija arī nedaudz «piesējās» deju tērpam un dejas tehnikai, kopumā priekšnesums tika novērtēts labi!

Žūrijas vērtējums - 16 punkti

Modele un skaistumkonkursu laureāte Diāna Kubasova šovā startēja pārī ar Latvijas sporta deju čempionātu finālistu gan Latīņamerikas, gan 10 deju programmā – Kārli Kemleru. «Viss process iesākās mazliet bēdīgi, jo man bija negaidīta muguras trauma, bet pēc trim nedēļām jau jūtos labāk. Ar dejošanu man iet grūti - likās, tas būs daudz vieglāk. Domāju, kas gan ir valsis, bet nē, tas nav viegli,» atzīst šova dalībniece Diāna Kubasova. Tomēr žūrija atzina Diānas centienus un uzslavēja abu izpildīto lēno valsi. «Jūs mūs iecēlāt valša burvībā. Te

ir stāsts par to, kāpēc sieviete grib dejot ar vīrieti.

Jūsu pāris ir saslēdzies!» atzina žūrija.

Žūrijas vērtējums - 17 punkti

Šefpavārs un latviešu dendijs Elmārs Tannis uz laiku ir nolēmis pamest plīti, lai vienotos dejā ar prestižās United Kingdom Open Rising Star Championships balvas uzvarētāju, pasaulslaveno sporta deju un savulaik Brodvejas šova Burn The Floor dalībnieci Elzu Polu. «Izaicinājums uz deju man ir vajadzīgs. Disciplīna, justies tizlam, svīšana - es to gribu. Es gribu un varu iemācīties dejot,» par savu dalību šovā runā Elmārs. Pāris pirmajā šovā dejoja «Ča - ča -ča». «Elmār,

tu neizmanto savas iespējas un prioritāti līdz galam!

Izmanto to bez kautrības,» novēl žūrija. Žūrija arī aizrādīja Elmāram par «mīkstām kājām» un nedejošanu ritmā.

Žūrijas vērtējums - 11 punkti

«Nekā personīga» žurnālists Ansis Pūpols dejas valdzinājumu atklāja pārī ar Latvijas vicečempioni Latīņamerikas dejās, daudzkārtēju starptautisko sacensību laureāti Lesiu Bogačovu. Ansis nesen ar lepnumu paziņoja, ka atbrīvojies no 35 kilogramiem, redzēsim, kā jaunais izskats Ansim palīdzēs uz deju grīdas. Pāris šovā uzstājās sestie ar lēno valsi. Žūrija šo deju nosauca par nevienlīdzīgu - cīņa bija, bet ne godīga:

«Partnere viena nevar izvilkt deju, un Ansis tomēr sajauca soļus...»

Žūrijas vērtējums - 10 punkti

Septītie šovā startēja uzņēmēja Svetlana Leva kopā ar Mārtiņu Kagaini, kurš ir Latvijas kausa izcīņas posmu sporta dejās finālists un laureāts jauniešu vecuma grupā, Salsa Baltic Show Cup 2011 uzvarētājs. «Mamma vienmēr ir gribējusi, lai es dejoju, un tagad es to darīšu! Pat par spīti gripai es cīnījos...» par dalību šovā runā Svetlana. Pāris izpildīja deju «Ča - ča - ča». Žūrijai gan šķita, ka dejā par daudz ir racionālisma un stīvuma.

Žūrijas vērtējums - 11 punkti

Šajā šovā bija vērojams pat pasaules kontekstā absolūti unikāls pāris. Proti, Latvijas Lepnums biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un Latvijas Latīņamerikas deju čempione pieaugušo grupā Ilze Jankovska. Mārtiņš, neraugoties uz faktu, ka pārvietojas ratiņkrēslā, bija gatavs izaicinājumam. «Mani nevajag žēlot - man ir jādara! Un mana sirdslieta jau daudzus gadus ir dejošana,» par dalību šovā runā Oliņš. «Gaišs lēnais valsis. Bet vairāk strādā ar savām roku kustībām, lai nav tik robustas. Un

šoreiz neliels akmentiņš tieši partneres dārziņā.

Var sapludināt jūsu abu deju kustības,» uzskata žūrija.

Žūrijas vērtējums - 16 punkti

Dziedātāja un dziesmu autore Lolita Novikova pārī ar Latvijas Latīņamerikas deju čempionu pieaugušo grupā Andri Antuzeviču uzstājās ar kārtas numuru deviņi. «Man patīk pārmaiņas dzīvē, tāpēc teicu jā šovam. Dejas vispār ir mans bērnu dienu sapnis,» atzīst Lolita. «Ir forši, bet smagi!» Žūrija atzina, ka Lolita šovakar uzspridzināja šo deju grīdu.

«Atmetam kuprīti, iztaisnojam kājas, un mums būs sava Tīna Tērnere

rosina žūrija.

Žūrijas vērtējums - 17 punkti

Izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa sevi apliecināja pārī ar Latvijas Showdance čempionāta 2.vietas ieguvēju Jāni Strēlnieku. «Mēs trenējamies jau vairākas nedēļas, jo tas bija grūti,» ar smaidu atceras Anna. Pāris dejoja lēno valsi. Žūrija diemžēl līdz galam neizprata dejas ideju un kritizēja dejas brīdi uz grīdas t.s. aristokrātu apģērbā. Tomēr žūrija arī izcēla lielisku horeogrāfiju un iedrošināja Annu turpmāk deju soļus spert drosmīgāk.

Žūrijas vērtējums - 14 punkti

Aktrise Evija Skulte un starptautiskas klases dejotājs, Latvijas vicečempions 10 deju programmā Raimonds Andersons. «Es jūtos kā skolniece, un man tas ļoti patīk.

Mans deju partneris man pavēl, un es cenšos.

Ja vēl uzslavu dabū - woow!» par šovu stāsta Evija. Žūrija uzsvēra, ka Evija par maz dejās ļaujas savam partnerim un «skrien notikumiem pa priekšu».

Žūrijas vērtējums - 14 punkti

Galvenais balsošanas veids, kā jau katrā šovā, paliek skatītāju balsojums - šogad balsot var ar telefona un interneta starpniecību. Dalībnieku telefona numuri nemainās visus desmit šova raidījumus. Balsojums summējas no žūrijas punktu skaita un skatītāju balsojuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu