«Riga Jazz Stage 2014» pieteikušies mūziķi no 17 pasaules valstīm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Starptautiskajam džeza mākslinieku konkursam «Riga Jazz Stage 2014» divās kategorijās - «Vokāls» un «Saksofons» - savus labākos talantus pieteikušas 17 valstis - ASV, Austrālija, Armēnija, Slovēnija, Dānija, Turcija, Izraēla, Vācija, Lielbritānija, Zviedrija, Polija, Krievija, Somija, kā arī Latvija, Lietuva un Igaunija.

Konkursa žūrija sāk iesūtīto materiālu izvērtēšanu, un pavisam drīz tiks izziņoti tie pusfinālisti, kurus uzaicinās piedalīties konkursa koncertos Rīgā no 3. līdz 5. aprīlim. Starptautisko konkursa žūriju veido mūzikas eksperti, festivālu direktori un žurnālisti no vairākām valstīm, viņu vidū - Maestro Raimonds Pauls (Latvija), Magnus Palmquist (Zviedrija), Artis Sīmanis (Latvija), China Moses (ASV), Māris Briežkalns (Latvija), Levon Malkhasyan (Armēnija), Steve Rubie (Lielbritānija) un citi.

«Riga Jazz Stage» organizatori vēlas pateikties ārvalstu vēstniecībām un kultūras iestādēm par sadarbību informācijas izplatīšanā un jauno vokālistu un saksofonistu intereses par konkursu veicināšanā! Atsaucība no jauno džeza izpildītāju puses ir bijusi ļoti plaša.

Balvu fondu veido gan naudas balvas, gan arī uzaicinājumi uzstāties dažādos džeza festivālos un koncertos.

www.rigajazz.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu