Sūklis Bobs labi jūtas arī ārpus ūdens

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Animācijas seriāla pilnmetrāžas filma «Sūklis Bobs Kvadrātbiksis» (SpongeBob SquarePants) šonedēļ pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus, nedēļas griezumā iekasējot 56 miljonus dolāru, ziņo ārvalstu prese.

Sūklis Bobs - seriāla varonis kopš 1999. gada, kopā ar draugiem šajā filmā dodas piedzīvojumiem pilnā ceļā, lai atgūtu Krabīša pīrādziņa mērces slepeno formulu, ko veikli pamanījies nočiept viltīgais Burgerbārda (Antonio Banderass). Filma Latvijā uz lielajiem ekrāniem no 6. marta.


Sīvāka cīņa bijusi par otro vietu, kurā virsroku, pateicoties krietni vien labākam sniegumam sestdienā un svētdienā, ņēmusi iepriekšējā līdere - «Oskaram» nominētā filma «Amerikāņu snaiperis» («American Sniper»).

Iekasēti 24,1 miljons, un jau nākamās nedēļas laikā kopējie ienākumi pārsniegs 300 miljonus.

Anotācija: ASV armijas jūras spēku izcilākais snaiperis Kriss Kails (Bredlijs Kūpers) tiek nosūtīts uz Irāku, kur viņa misija ir aizsargāt savus armijas biedrus. Kriss tiek uzskatīts par nāvējoši precīzāko šāvēju ASV armijas vēsturē, turklāt viņa reputācija ir zināma arī pretiniekiem, padarot viņu pašu par iekārojamu mērķi. Tomēr Kriss nav tikai karavīrs, bet arī vīrs un tēvs, un cīņa par savu ģimeni, izrādās, arī var būt ārkārtīgi smaga.

Biogrāfiskā kara drāma «Amerikāņu snaiperis» uzņemta pēc amerikāņu karavīra Krisa Kaila bestsellera - autobiogrāfiskā romāna motīviem. Filmas režisors ir pieredzējušais kino veterāns Klints Īstvuds («Oskari» par filmām «Miljons dolāru mazulīte», «Nepiedots»). Titullomu filmā atveido Bredlijs Kūpers («Oskara» nominācijas par filmām «Optimista stāsts», «Amerikāņu afēra»). Pārējās lomās - Sjenna Millere, Džeiks Makdormans, Lūks Graims, Nevids Negabans, Kīrs O'Donels un citi.

Vilšanos sagādājusi asa sižeta fantastikas filma «Jupiteras ceļš» (Jupiter Ascending). Vērienīgā un ļoti dārgā filma savā pirmajā nedēļas nogalē iekasējusi vien 19 miljonus, un tas to noliek uz takas, lai kļūtu par šā gada neveiksmīgāko lielbudžeta filmu.

Piedzīvojumu filmas darbība mūs aizved no Čikāgas piepilsētas līdz kosmosa attālākajām planētām. Filmas galvenajai varonei Jupiterai dzimstot, tika pareģots, ka viņas nākotne ir saistīta ar dižiem notikumiem. Tomēr, Jupiterai pieaugot, viņa nav tikusi tālāk par iztikas pelnīšanu, tīrot svešinieku mājas.

Foto: publicitātes

«Matriksa» triloģijas un «Mākoņu atlants» veidotāju Endija un Lanas Vačovsku jaunajā piedzīvojumu filmā galvenās lomas atveido Mila Kunisa («Teds», «Melnais gulbis» un «Noderīgi draugi»), Čanings Tatums («Maģiskais Maiks» un «Džampstrīta 22») un Šons Bīns («Pērsijs Džeksons un olimpieši: Zibens nolaupītājs» un «Gredzenu pavēlnieka» triloģija).

Savukārt Sergeja Bodrova ģimenes piedzīvojumu filma «Septītais dēls» ar Džulianu Mūru un Džefu Bridžesu galvenajās lomās ar 7,1 miljonu numur 4.
5. vietā ģimenes filma «Lācēna Padingtona piedzīvojumi» (Paddington). Tā iekasējusi 5,3 miljonus.

Jauniešu zinātniskās fantastikas filma «Project Almanac» numur 6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu