Kinoteātros Mila Kunisa un «Jupiteras ceļš»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Šajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros sāks rādīt asa sižeta fantastikas filmu «Jupiteras ceļš» (Jupiter Ascending) ar Milu Kunisu un Čaningu Tatumu galvenajās lomās.

Piedzīvojumu filmas darbība mūs aizvedīs no Čikāgas piepilsētas līdz kosmosa attālākajām planētām. Filmas galvenajai varonei Jupiterai dzimstot, tika pareģots, ka viņas nākotne ir saistīta ar dižiem notikumiem. Tomēr, Jupiterai pieaugot, viņa nav tikusi tālāk par iztikas pelnīšanu, tīrot svešinieku mājas.

Viss mainās brīdī, kad izbijis starpplanētu kareivis Keins izglābj Jupiteru no slepkavu uzbrukuma. Sastopot Keinu, viņa uzzina, ka viņas ģenētiskais kods paredz, ka Jupiterai ir jākļūst par nākamo galaktikas troņa mantinieci.

Lai pareģojums piepildītos, Jupitera un Keins dosies neaizmirstamā galaktiskā ceļojumā, kas viņus aizvedīs uz visattālākajām kosmosa vietām, un ar saviem sabiedrotajiem episkā kaujā viņiem būs jācīnās pret ļaunajiem spēkiem, kuri kāro iekarot visu galaktiku.

«Matriksa» triloģijas un «Mākoņu atlants» veidotāju Endija un Lanas Vačovsku jaunajā piedzīvojumu filmā galvenās lomas atveido Mila Kunisa («TEDS», «Melnais gulbis» un «Noderīgi draugi»), Čanings Tatums («Maģiskais Maiks» un «Džampstrīta 22») un Šons Bīns («Pērsijs Džeksons un Olimpieši: Zibens nolaupītājs» un «Gredzenu pavēlnieka» triloģija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu