Slavenības nežēlo naudu, lai baudītu luksusa dzīvesveidu (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nopelnot vairāk naudas, arī prasības pret lietām pieaug: jo vairāk naudas, jo augstākas prasības. To pierāda arī slavenības, kuras nekautrējas pirkt visu, ko vēlas, un tērēt tam daudz naudas. Šādus pirkumus neslēpj sabiedrības dāmas, kuras ir kļuvušas populāras un tikušas pie naudas, nedarot neko.

Televīzijas šova zvaigzne Krisa Dženere, šķiroties no savu trīs vecāko meitu un dēla tēva Roberta Kardašjana, no valsts pieprasīja pabalstu, lai spētu uzturēt bērnus, jo viņa tajā laikā bija bez darba. Vēlāk sieviete apprecēja komiķi Brūsu Dženeru un dzīve atkal uzplauka, sieviete rīkoja ballītes, maksājot par katru no tām vismaz 12 000 dolāru.

Nekas nebija par labu viņas sešiem bērniem. Jau no bērnības viņa audzināja bērnus, ka jāiepērkas labākajos veikalos, jau no mazām dienām pieradinot tos valkāt tikai dizaineru apģērbu.

Arī ceļojumiem Krisa naudu nežēlo, ik pēc pāris mēnešiem viņa dodas nedēļu garos kruīza braucienos pa Eiropu, dzīvo dārgākajos apartamentos, ēd izmeklētāko ēdienu un dzer labāko šampanieti.

Krisas Dženeres meita Kima Kardašjana vienmēr ir izcēlusies ar ekstravagantām idejām naudas tērēšanā, nu viņa ir satikusi un iemīlējusi tieši tādu pašu cilvēku, kāda ir viņa pati. Kima un dziedātājs Kanje Vests savā ģimenes ligzdiņā ir izvietojuši četrus apzeltītus tualetes podus, kuru kopējā cena ir 767 000 dolāru.

Pāris, arī iekārtojot guļamistabas, ir iztērējis 444 000 dolāru par sešām speciāli veidotām gultām.

Mīlniekiem pieder vairāk nekā 140 miljoni dolāru.

Par Parisas Hiltones problēmām ar iepirkšanos pastāstīja aktrise Emma Vatsone, kura filmas «The bling ring» ietvaros devās filmēties uz Parisas apartamentiem.

Aktrise stāsta, ka Parisai ir milzīgs skapis, tik liels kā vairumam cilvēku viss dzīvoklis, un tur atrodas ļoti daudz apģērbu, apavu, rotaslietu, daudzas lietas nav pat izsaiņotas un ir ar visām cenu zīmēm. Visa kā ir tik daudz, ka Parisa nekad nespētu uzvilkt visu apģērbu.

Turklāt Parisas apartamentos ir speciāla viņas dzīvniekiem domāta māja, kuras uzcelšana ir izmaksājusi 325 000 dolāru, un pa savu dzīvojamo platību viņa pārvietojas mazā rozā automašīnā, kuru viņai izveidoja par 285 000 dolāru.

Foto: Instagram

Naudas tērētāju bariņam nu ir pievienojusies arī Saimona Kauela bērna māte Lorēna Silvermane. Viņa no Saimona ir ieguvusi 15 miljonus vērtu villu, kurā dzīvo kopā ar māti un audzinās tajā savu un Kauela bērnu.

Kaut arī sieviete krāpa vīru ar viņa labāko draugu, šķiršanās procesā Lorēna pieprasa divus miljonus par papīru parakstīšanu.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu