Dīvaini! Vai tiešām šis video rosina uz domām par pedofiliju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

39 gadus vecās austrāliešu dziedātājas Sia (Sia Kate Isobelle Furler) dziesmas «Elastic Heart» jaunais video pēdējās dienās kļuvis par vienu no apspriestākajiem mūzikas klipiem pasaulē. Klipā atkal redzama dejojošā 12 gadus vecā realitātes šova «Dance Moms» zvaigzne Medija Zīglere (Maddie Ziegler), taču šoreiz viņai ir partneris - skandalozais aktieris Šaija Labafs (Shia LaBeouf). Daži šajā video saskata norādes uz pedofiliju. Vai tiešām?

Arī šoreiz (gluži kā «Chandelier» klipā) jaunā dejotāja Zīglere veiksmīgi iejutusies dziedātājas tēlā, izspēlējot improvizētu cīņu milzīgā būrī.

Lai arī daudzi klipu slavē, sociālajos tīklos izskanējuši arī viedokļi, ka aktieru tēlojums ir pārāk intīms un vedina uz domām par pedofiliju.

«Video būtu brīnišķīgs, ja viņas deju partneris nebūtu 30 gadus vecs,» rakstījis kāds sašutis skatītājs. «Izskatās, it kā tas būtu plēsējs, kurš uzglūn bērnam.»

Dziedātāja reaģējusi uz šiem komentāriem un tviterī veikusi trīs ierakstus, vienā no kuriem atvainojas par iespējamo pārpratumu.





Arī šā klipa režisors ir Daniels Askils (Daniel Askill). Video «Youtube» aplūkots jau vairāk nekā 21 miljonu reižu.

Dziesma ņemta no pēdējā dziedātājas albuma «1000 Forms of Fear» (skat. recenziju).

Sia šogad nominēta četrām «Grammy» balvām.

Sia, kas dzimtajā Austrālijā sāka kā acid jazz kolektīva «Crisp» soliste, sākotnēji galvenokārt bija pazīstama kā dziesmu autore citām popmūzikas zvaigznēm, viņas spalvai pieder Rianas «Diamonds», Deivida Getas «Titanium» u.c.

«Ja Eimija Vainhausa viskija vietā izvēlētos jogu, tad viņa izklausītos kā Sia,» trāpīgi dziedātāju savulaik raksturojis kāds mūzikas kritiķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu