Restorānā «Illu Zion» notiks «Electro Swing & Chics» ballīte

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2015. gada 10. janvārī restorānā «Illu Zion» notiks pikants vakars elektro swing stilā, kuru rīko kompānija «SilverStein Production» un DJ Jainaro.

Par vakara režiju un vadīšanu, kā arī vokālo programmu rūpēsies lielisks dziedātāju duets Alekss Silvērs un Liera Štein.

Deju grupa «FICHERS» piedāvās baudīt krāšņu, seksīgu deju šovu. Toties par muzikālo noformējumu visa vakara garumā rūpēsies pasākuma idejas iniciators DJ Jainaro.

Foto: Publicitātes foto

«Elektro Swing» – mūzikas žanrs, kurš turpina svinga tradīcijas mūsdienu deju elektroniskās mūzikas radīšanas ietvaros. Lielākoties tās ir veco džeza ierakstu kaverversijas vai klubu mūzika.

Par sestdienas vakara pasākuma odziņu kļūs tērpu skate no seksīgās apģērbu studijas un fantāziju modes nama «Tessika». Erotisko tērpu skate notiks mūziķa Normunda Pieša dzīvās mūzikās pavadījumā. Modeļu lomās iejutīsies dažādu Latvijas deju studiju apburošās dejotājas.

Foto: Publicitātes foto

Visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iedziļināties «Electro swing» mūzikas pasaulē, kā arī baudīt neaizmirstamo šova programmu un labi pavadīt laiku, nogaršojot «Illu Zion» restorāna šefpavāra gardākos ēdienus.

Galdiņus iespējams rezervēt, piezvanot uz restorānu. Tiekamies pasākumā vai arī lasi un vēro fotogrāfijas, kā mums tur gāja, dienu pēc pasākuma!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu