Agnese Zeltiņa ar šiku prezentē savu pirmo rotaslietu kolekciju (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Sestā decembra vakarā viesnīcā «Grand Palace Hotel» talantīgā aktrise un juveliere Agnese Zeltiņa prezentēja savu pirmo rotaslietu kolekciju ar nosaukumu «Soulstones». Pēc rotaslietu skates ikviens viesis varēja rotas apskatīt, uzmērīt un iegādāties. Šo privilēģiju sabiedrībā pazīstamās dāmas steidza izmantot. Kāpēc gan neiepriecināt sevi Ziemassvētkos ar ko tik sievišķīgu, kā jauna rotaslieta.

Viesnīcas «Grand Palace Hotel» telpās Agnese Zeltiņa spēja sapulcināt ļoti daudzus interesentus, kuri vēlējās redzēt viņas pirmo rotaslietu skati, uzmērīt rotaslietas un tās iegādāties.

Pasākumu apmeklēja tādas sabiedrības dāmas kā Zane Vaļicka, Natālija Oļesik, Katerīna Korss un Maija Silova.

Agnese atzīstas, ka par tik lielu atsaucību un interesi par rotaslietām no Latvijas sieviešu puses viņa ir pārsteigta.

«Mūsu sievietes ir drosmīgas, un par to esmu patīkami pārsteigta! Mūsu sievietes no manis darinātā pārsvarā izvēlas smagnējās pērļu virtenes baltā un bēšīgā krāsā, gan sudraba, gan zelta ķēdes, kā arī ķēdes ar dabīgajiem akmeņiem. Ļoti aktuāla šoziem ir krāsoto ķēžu iestrāde sudrabā un zeltā - arī šā tipa rotas ir ļoti pieprasītas,» sieviešu izvēli skaidro Agnese.

Foto: Nauris Garkaklis

Radot rotaslietu kolekciju «Soulstones», aktrise neko nevēlējās citiem vai sev pierādīt, viņa gribēja radīt rotaslietas, kuras atšķirtos no visa, kas atrodams Latvijas veikalos.

Nākotnē Agnese plāno radīt speciālu kolekciju, kura būs domāta dziedātājām, aktrisēm un operdziedātājām, jo bieži vien skaistas rotas ir ļoti smagas, tās ieķeras apģērbā, matos, un tas traucē uzstāties.

Foto: Nauris Garkaklis

«Rotas skatuvei ir retums, jo rotai jābūt vieglai un pamanāmai, tātad jāizmanto īpaši materiāli, jo nevienam nav noslēpums, ka īsti akmeņi ir pasmagi, tieši šā iemesla dēļ es tos miksēju ar vieglākiem materiāliem - Maljorkas pērlēm, kas ir mākslīgi audzētas, kā arī Swarovski un Bohēmijas kristāliem,» aktrise dalās pārdomās par skatuves cilvēkiem piemērotākām rotām.

Vēl bez šīs ieceres Agnese plāno radīt speciālas rotaslietas tieši līgavām un mēģināt iekarot kungiem domāto rotaslietu nišu, radot dažādas interesantas aproču pogas.

Foto: Nauris Garkaklis

Pēc skates viesi sveica jauno juvelieri, dāvājot lielus ziedu pušķus, tika dzerts šampanietis un izteikti komplimenti Agnesei, parādot, ka šoreiz pirmie kucēni tomēr nav jāslīcina. Aktrise nebeidza smaidīt ne mirkli un baudīja savu īpašo vakaru.

Vakara neoficiālā daļa pārvērtās par traku ballīti, jo viesnīca svinēja «Suite lounge» trīs gadu jubileju.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu