«Bar.Ber.room» ar ballīti nosvin gada jubileju (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Viens no Rīgas glamūrīgākajiem bāriem, bārs «Bar.Ber.room», 11. oktobra naktī svinēja gada jubileju. Bārs dzimšanas dienu nosvinēja ar dažādu Latvijā pieprasītu dīdžeju spēlēšanu, tādā veidā dažādojot bārā klausāmo mūziku un piemērojoties ikviena viesa muzikālajai gaumei.

Ikviens viesis, nākot uz «Bar.Ber.room» jubilejas pasākumu, klubā ienākt varēja tikai pa sarkano paklāju. Tas viesiem radīja īpašu sajūtu un svētku noskaņu. Daudzi ieradās uz dzimšanas dienas ballīti, nesot lielus ziedu pušķus bāra īpašniekiem.

Ieejot klubā, visi apmeklētāji saņēma mazu kristāliņu, kuru bija iespējams apmainīt pret šampanieša glāzi, lai iedzertu uz kluba veselību.

Pie ieejas uz galda atradās arī trauks ar augļiem un divas picas, no kurām pirmie atnākušie viesi varēja dabūt pa šķēlei.

Foto: Nauris Garkaklis

Neskatoties uz kluba popularitāti un nozīmīgo jubileju, vairāk nekas viesiem netika piedāvāts, ne solītās austeres, ne šampanieša «upes», bet bija grezna svētku torte.

Klubs bija parūpējies par dažādu muzikālo baudījumu. Jubilejas naktī pie dīdžeja pults stājās dažādu stilu mūziku spēlējoši dīdžeji, tādā veidā ikvienam apmeklētājam bija iespēja atrast sev piemērotu mūziku un doties dejot.

Kā populārākos dīdžejus, kuri spēlēja bāra dzimšanas dienā, var minēt Marku Rivu un Katerinu Korss.

Foto: Nauris Garkaklis

Dīdžeju spēlētā mūzika sajūsmināja jaunās dziedātājas Kamillu un Katy Tindemark, kuras teju visu nakti atradās uz deju grīdas un dejoja.

Klubā norisinājās vēl viens vērienīgs pasākums. Tur savu dzimšanas dienu svinēja raidījuma «СтильНо» vadītāja Katerina Korss. Jaunā sieviete gan spēlēja savu dīdžeja «setu», gan izklaidējās draugu lokā.

Foto: Nauris Garkaklis

Katerina saņēma ziedu pušķus, dāvanas un laimes vēlējumus. Draugu klātbūtne, to izteiktie vēlējumi, komplimenti lika Katerinai smaidīt visu cauru nakti.

Dzimšanas diena raidījuma vadītājai bija jau septītajā oktobrī, bet darba pārpilnības dēļ tikai piektdienas naktī radās iespēja to atzīmēt.

Draugu lokā tika dzerts šampanietis, laiks pavadīts sarunās, smieklos un dejās.

Foto: Nauris Garkaklis

Pasākumu apmeklēja tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Natālija Tumševica, televīzijas seja Jeļena Gricuka, dziedātāja Kamilla, dīdžejs Markus Riva, dziedātāja Katy Tindemark.

Tikai pret rīta gaismu no bāra «Bar.Ber.room» projām sāka iet viesi, kuri bija apmeklējuši bāra jubilejas pasākumu, Katerinas dzimšanas dienu vai abus saviesīgos pasākumus, kuri lieliski papildināja viens otru.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu