Pirms 11 gadiem Alla Pugačova iesaldēja olšūnas, lai tiktu pie bērna (57)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kp.ru

Krievijā šobrīd publiskajā telpā mutuļo informācija par jaundzimušajiem Krievijas zvaigžņu pāra Allas Pugačovas (64) un Maksima Galkina (37) dvīņiem, kurus iznēsājusi surogātmāte. Krievijas mediji vēsta, ka dvīņi ir zvaigžņu pāra bioloģiskie bērni, jo Alla pirms 11 gadiem, domādama par pēcnācējiem, esot iesaldējusi savas olšūnas.

Krievijas interneta medijam «Комсомольская правда» beidzot izdevies sazināties ar pašu primadonnu Allu Pugačovu. Iepriekšējās dienās, kad kļuva zināms, ka zvaigžņu pāra ģimenē ienākuši dvīņi, laimīgo ģimenes notikumu komentēja jaunais tētis Maksims Galkins, jo Alla visu laiku bija aizņemta ar mazuļiem.

Par atkārtotu kļūšanu par māti Alla Pugačova stāsta: «Esmu vislaimīgākais cilvēks uz pasaules. Ar Maksimu jau sen sapņojām par bērniem. Lūk, sapnis ir piepildījies. Esmu pateicīga visiem tiem, kas priecājas par mūsu laimi. Pārsteidzoši, bet fakts, ka mūsu ciniskajā laikmetā cinisms nav skāris mūsu mazuļus. Šobrīd gan man negribētos stāstīt par mūsu dēlu un meitu, jo viņi vēl ir pārāk maziņi. Taču viņi ir tik jauki, ka jūs pat iedomāties nevarat.»

Primadonna ir pilnībā nodevusies bērniem. Lai gan abiem dvīņiem ir profesionālas aukles, ko Allai palīdzēja atrast Maksima brāļa sieva, estrādes dīva arī pati ir klāt brīžos, kad mazuļiem ir ēdienreizes un tie jāpārģērbj.

Draugi, kas jau redzējuši Allas un Maksima dvīņus, atzinuši, ka Elizabetei ir tikpat skaistas pelēkzilas acis kā Allai, bet puisēns esot līdzīgs Maksimam. «Protams, ir patīkami saskatīt mazuļos kādas īpašības no sevis. Bērni vēl mainīsies. Paskatīsimies, kuram no mums viņi būs līdzīgi pēc 3 – 4 mēnešiem,» atzinusi Alla.

Allas un Maksima dvīņi Elizabete un Harijs piedzima šā gada 18. septembrī. Mazuļi pasaulē nāca Piemaskavas ciematiņā Lapinā, kur atrodas Marka Kurcera klīnikas «Мать и дитя» filiāle. Klīnika atrodas 15 minūšu braucienā no Piemaskavas ciematiņa Grjazi, kur atrodas Galkina un Pagačovas pils. Tādējādi laulātajam pārim bija izdevīgi sekot līdzi, kā noris surogātmātes grūtniecība. Jaundzimušie ir Allas un Maksima bioloģiskie bērni. Krievijas mediji vēsta, ka Alla savas olšūnas esot iesaldējusi pirms 11 gadiem, jo jau tad plānojusi, ka reiz vēl varētu tikt pie kāda bērna.

Krievijā šovbiznesa darboņi arvien vairāk izvēlas tikt pie bērniem, pateicoties surogātmātēm. Par to izskan arī asas diskusijas publiskajā telpā. Ir ļaudis, kas nosoda šādu rīcību, bet tikpat daudz ir arī atbalstītāju.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu