Agnese Zeltiņa mirdz uz sarkanā paklāja. Viņa vēlas reiz atgriezties mājās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Aktrise, modele un publiciste Agnese Zeltiņa pagājušās nedēļas nogalē kā goda viešņa, kas darbojusies ne vienā vien TV3 projektā, bija aicināta uz televīzijas 15 gadu jubilejas ballīti. Agnese mirdzēja uz sarkanā paklāja, kā vienmēr, eleganti saposusies un priecājās par iespēju satikt savus kolēģus. Lai arī pēdējos pāris gadus aktrise dzīvo uz koferiem starp divām valstīm – Itāliju un Latviju, viņa neslēpj, ka vēlas reiz atgriezties mājās.

Latvijā Agnese viesojas kopš pagājušās nedēļas sākuma, ieradusies pie savas ģimenes. Turklāt šajā ciemošanās reizē Agnese saņēma arī ielūgumu uz TV3 15. dzimšanas dienas lielo balli. Ar šo televīziju ilgus gadus saistīta aktrises radošā darbība. «2006. gadā es vadīju TV šovu «Dejo ar zvaigzni», kas man bija ļoti laba pieredze, un vērtēju to ļoti pozitīvi,» viņa nosaka.

Agnese Zeltiņa un sarkanā paklāja pozē ar kolēģi Ģirtu Ķesteri
Agnese Zeltiņa un sarkanā paklāja pozē ar kolēģi Ģirtu Ķesteri Foto: Santa Sergejeva

Aktrise atzina, ka viņai ļoti nepieciešama tikšanās ar savējiem. «Es ļoti mīlu Latviju un ļoti mīlu strādāt televīzijā. Jebkuras attiecības ar cilvēkiem man bijušas svarīgas - vai šova laikā, vai intervijās. Tagad, esot Latvijā, ļoti baudu šo vakaru un tikšanos ar šiem cilvēkiem,» viņa atzīst.

Speciāli par godu TV3 jubilejas ballītei Agnese tepat Latvijā iegādājusies elegantu "Karen Millen" kleitu
Speciāli par godu TV3 jubilejas ballītei Agnese tepat Latvijā iegādājusies elegantu "Karen Millen" kleitu Foto: Santa Sergejeva

Vaicājot, vai Agnese Zeltiņa ir plānojusi reiz atgriezties uz dzīvi Latvijā, viņa ir lakoniska: «Savs laiks ciemoties un savs laiks braukt mājās! Es nevaru šobrīd pateikt, ka es 100% atgriezīšos, bet domāju, ka šeit Latvijā ir ļoti daudz lietu, ko es varētu darīt. Šobrīd man ļoti patīk strādāt kā publicistei un rakstīt intervijas. Es veidoju ļoti daudz materiālu. Naktīs gan nerakstu, bet rakstu ļoti daudz. Man ļoti patīk. Gadu jau rakstu un turpināšu rakstīt, kā arī vadīšu pasākumus un, ja Dievs dos, tad arī filmēšos.»

Agnese ar skatuves kolēģi, šīs vasaras karstākā TV3 seriāla "Viņas melo labāk" aktieri Andri Buli
Agnese ar skatuves kolēģi, šīs vasaras karstākā TV3 seriāla "Viņas melo labāk" aktieri Andri Buli Foto: Sejas.lv

Iepriekš Agnese filmējusies arī Krievijas TV seriālos; runājot par šāda veida projektiem, viņa paskaidro: «Man pēdējo divu gadu laikā no Krievijas ir bijuši trīs piedāvājumi, bet diemžēl man bija jāatsaka, jo man vajadzēja pauzi, vajadzēja saprast, ko vēlos. Esot prom no Latvijas, pēdējos divus gadus esmu ļoti daudz sapratusi. Tajā laikā sapratu, ka bez savas profesijas nevaru dzīvot un ka mana vieta ir šeit.»

Šā gada 5. septembrī apritēs divi gadi, kopš Agnese dzīvo Milānā. Vaicājot, vai Agnese jau atkal ir ceļa jūtīs, lai dotos uz Itāliju, viņa vēl neko neapstiprina. Pēdējo divu gadu laikā aktrises dzīve paiet uz koferiem, jo viņa pabijusi 50 Itālijas pilsētās. «Lai vai kā, mana sirds vienmēr ir Latvijā. Un es visu laiku braucu, braucu, braucu,» nosaka aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu