Aivara Lemberga mīļotā izvēlas «Dior» somiņu par 3000 dolāriem (93)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Ventspils mērs Aivars Lembergs allaž izcēlies ar gaumīgiem uzvalkiem, apaviem un kažokiem. Tagad, kad Lembergu skārusi Amora bulta un viņš vairs neslēpj jūtas pret simpātisko tumšmati, Ventspils attīstības pārvaldes vadītāju Kristīni Krasovsku, apmeklējot saviesīgus pasākumus, viņš tērpjas vēl košāk. Neatpaliek arī viņa mīļotā sieviete, kura pagājušajā nedēļā, apmeklējot Dzintaru koncertzāli, savu stilu papildināja ar oranžu žaketi un «Dior Lady bag».

Šā gada pavasarī, kad dzīvesstila portāls «Sejas» viesojās Ventspilī, sarunā Aivars Lembergs atzina, ka pašam nav nemaz tik grūti nopirkt kādu gaumīgu apģērbu arī sievietei. Latvijā gan viņš neiepērkas, bet, esot ārzemēs – Londonā, Minhenē, Parīzē vai Kannās, labprāt papildina savu garderobi ar jaunu apģērbu. Aivaram nepatīk apģērbs tumšos toņos, viņš priekšroku dod krāsām. Reizēm Lembergam ir arī savs stila konsultants, kas iesaka, kādu apģērbu izvēlēties. Ja stila konsultanta nav blakus, tad viņš pats paskatās spogulī un paļaujas uz savām izjūtām.

Pagājušajā nedēļā Aivaru un Kristīni dzīvesstila portāls «Sejas» sastapa Jūrmalā, kur abi bija ieradušies uz Dzintaru koncertzālē notiekošo Maestro Paula koncertu. Abi mīlnieki jau pa gabalu bija pamanāmi dēļ košajiem tērpiem. Kristīne bija izvēlējusies melnas krāsas svārkus, ko paspilgtināja ar koši oranžu žaketi un «Dior Lady bag». Interneta modes lapās šādas somiņas aptuvenā cena ir 3000 dolāri.

Aivars Lembergs un Kristīne Krasovska (no labās)
Aivars Lembergs un Kristīne Krasovska (no labās) Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (93)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu