Latvijas slavenības demonstrē jauniešu modi un mudina dzīvot labāk (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

24. augustā visas dienas garumā, Ziedoņdārzā, notika dažādas sportiskas aktivitātes, lai mudinātu jauniešus pievērsties sportam, veselīgam dzīvesveidam un būt stilīgiem.

Diena iesākās ar dažādām spēlēm, kurās kopā ar jauniešiem iesaistījās basketbola kluba «VEF» zvaigznes. Jauniešiem bija iespēja ne tikai piedalīties dažādās stafetēs, bet arī parādīt savas spējas piedaloties trīspunktu metienu konkursā.

Slavenie sportisti demonstrēja dažādus basketbola trikus, savas prasmes, rakstīja jauniešiem autogrāfus.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Basketbolisti aizrādīja ikvienam pīpēt gribētājam, ka ir jādodas ārpus parka, tā radot veselīga dzīvesveida ilūziju.

Kā balvas jauniešiem tika pasniegtas gan kvalitatīvas basketbola bumbas, gan arī «T – krekli» ar basketbolistu vārdiem un autogrāfiem.

Pašiem mazākajiem pasākuma apmeklētājiem, bija iespēja zīmēt uz asfalta, spēlēt dažādas intelektu attīstošas spēles un ēst cukura vati.

Ar deju priekšnesumiem uzstājās populārā Hip - Hopa deju grupa «Most wanted», kas ar enerģiskām dejām palīdzēja cilvēkiem atraisīties un vēlēties dejot.

Vakara noslēgumā sabiedrībā populāras personas radīja jauniešos vīziju par to kā kļūst stilīgiem un ar kādu apģērbu jāuzsāk skolas gaitas.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

«Pielaiko stilu» sevī pulcēja tādas slavenības kā Anna Rozīte, Ketija Šēnberga, Agnese Kleina, Aleksandra Kurusova, Deniss Ševeļovs un Markus Riva.

Slavenības ar stilistes Indras Salcevičas palīdzību, parādīja kādi izskatītos viņu skolas tērpi, ja būtu jāatgriežas skolas solā.

Anna Rozīte atzina, ka skolas laikā ir valkājusi galvenokārt bikses, Hip – Hopa stila apģērbu, bet, ja šobrīd atgrieztos skolas solā, tad liktu lielāku uzsvaru uz kleitām. Atgādināsim, ka Anna Rozīte jaunības gados aizrāvās arī ar repošanu un ir to darījusi pat uz skatuves.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Populārā dejotāja Aleksandra Kurusova vēlas, lai jaunieši lielāku uzmanību velta krāsām apģērbā. Lai nevalkā tikai tumšus toņus, bet pamana arī spilgtas krāsas.

Dīdžejs un dziedātājs Markus Riva savā skolas tērpā uzsvaru lika uz ērtumu, komfortu un jauneklīgumu. Puisis izvēlējās ērtus šortus, vienkāršu, pieguļošu «T – kreklu» un aksesuārus.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Vienīgā slavenība, kas piedalījās modes skatē un patiesi bija izjutusi ko nozīmē valkāt skolas formas bija blogere Agnese Kleina. Jaunā sieviete vienpadsmitajā klasē mācījās Ķīnā, kur bija ļoti izteikti noteikumi kādām ir jābūt skolas formām.

Pēc modes skates stilīgajām slavenībām bija jāatklāj WiFi soliņš, kur ikviens var sēdēt un izmantot «Lattelecom» sniegto iespēju - baudīt bezmaksas internetu.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu