Markus Riva piedāvā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Pašmāju dziedātājs Markus Riva nāk klajā ar jaunu video dziesmai "How it feels to be a Man", informē mūziķis.

Videoklips tapis Gaita Lazdāna dziesmas "Apstājies" angliskajai versijai ar nosaukumu "How it feels to be a Man", kuras tekstu radījis Markus Riva. Mūzikas video tika sākts maijā un filmēts vairākas dienas dažādās vietās. Pie klipa veidošanas ķēries Deniss Moškanovs, kurš jau savulaik veidojis Markusa Rivas dziesmas "Love to you" videoklipu, kā arī citu mākslinieku videoklipus. Filmēja operatori Uldis Vilks un Dmitrijs Smirnovs.

Arī šoreiz Markus Riva ķēries klāt pie klipa režijas tāpat kā savos iepriekšējos mūzikas video un arī Janas Kejas (Yana Kay) "Hurts", Ellas un Tito Torres "Sunrise" videoklipos. Klipa horeogrāfe ir Baiba Klints no "Most Wanted", un tajā redzami dejotāji no minētās deju studijas. Vizuālā tēla autori ir stilists Deniss Ševeļovs, grima māksliniece Dita Grauda, friziere Olga Rukmane no skaistumkopšanas salona “Strogonovs”.

Dziesma ir pirmais Rivas singls no trešā studijas albuma. Latviskā versija “Apstājies” jau vairākus mēnešus atrodas "Mikrofona aptaujas" populārāko dziesmu topā. Tāpat dziesmas angliskā versija izraisījusi interesi ārvalstu medijos. Bet jaunais disks solās būt ar lielāku deju mūzikas ietekmi, pateicoties Markusa Rivas aktīvai dj darbībai kopā ar DJ Ellu, ik nedēļu spēlējot klubā "Dstyle", kā arī citviet Latvijā un Eiropā.

Markus Riva arīdzan ir dzirdams radio “Capital FM” ēterā ik darba dienu no 13 līdz 16.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu