"Positivus", citi festivāli u.c. brīvdienu ceļvedī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē pozitīvo ļaužu tūkstošus aicina Salacgrīva, nosacīti elitāro skatītāju simtus Dzintaru koncertzāle un Rīgas kinoteātri, zaļumbaļļu cienītājus Smiltene, pilsētu svētku apmeklētājus Tukums... Laipni lūgts TVNET izklaides nedēļas nogales ceļvedī!

PASĀKUMI UN KONCERTI

Mūzikas un mākslas festivāls "Positivus" Salacgrīvā

M. Ronsons
M. Ronsons Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Starptautiskais festivāls "Mūzika un kino" Jūrmalā un Rīgā

Dž. Gasparjans
Dž. Gasparjans Foto: last.fm

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv, izņemot kino "Citadele" filmu seansus, kuru biļetes nopērkamas šā kinoteātra kasēs vai forumcinemas.lv.

Jubilejas festivāls "111" Smiltenē

"Apvedceļa" līderis Jānis Krūmiņš
"Apvedceļa" līderis Jānis Krūmiņš Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Tukuma novada svētki "Uz Tukumu pēc smukuma!"

Foto: publicitātes

Pilsētas festivāls "Dzīres Kuldīgā"

R. Pauls
R. Pauls Foto: publicitātes

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

"Alā" (Smilšu 16) 15. jūlijā plkst. 21 uzstāsies populārākā pašmāju world music grupa "Iļģi", bet 16. jūlijā plkst. 21 īru tautas mūzikas grupa no Latvijas "The Prowling Cats".

"Bubamara" (Audēju 8) 15. jūlijā plkst. 22 uzstāsies psihedēliskā roka grupa "The Grand Astoria" no Krievijas un spēlēs DJ Milda, bet 16. jūlijā plkst. 22 uzstāsies regeja mākslinieks Mr. Zivs.

"Cuba Cafe" (Jauniela 15) 15. jūlijā spēlēs DJ Ēvalds Vilks, bet 16. jūlijā DJ Miks.

"Četros baltos kreklos" (Vecpilsētas 12) 15. jūlijā uzstāsies "Keksi" un spēlēs DJ Andris Ozols, bet 16. jūlijā DJ Pēteris.

"Ļeņingrad" (Kalēju 54) 15. un 16. jūlijā plkst. 21 uzstāsies "Adamsu famīlija".

"NABAKLAB" (Z. A. Meierovica 12) 15. jūlijā uzstāsies "Kiss of the Dolls", "Wake Up!" un "Medieval Child" un spēlēs DJ Uldis Meļķis, bet 16. jūlijā DJ D.Tribe (DJ zālē) un DJ Ernesto (iekšpagalmā).

"Pie Labvēlīgā tipa" (Raiņa 21) 15. jūlijā uzstāsies "Disko drostaliņas" un spēlēs DJ Rihards, bet 16. jūlijā DJ Garlic.

"Pulkvedim neviens neraksta" (Peldu 26/28) 15. jūlijā spēlēs DJ Ai-va (augšstāvā; apakšstāvs būs slēgts).

"Rock'n'Riga" (13. janvāra 33) 15. jūlijā uzstāsies leģendārā punk grupa "PND" un pop punk grupa "Seat Free", bet 16. jūlijā metal grupa "Blizzard" un alternative rock grupa "Seventh Floor".

KINO

Foto: publicitātes

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu