Keita Hadsone radīs sportiska apģērba kolekciju (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Keita Hadsone nav jaunienācēja modes pasaulē. Pēdējos gadus slavenība sadarbojas ar modes zīmolu «Ann Taylor». Nu Keita ir nolēmusi radīt savu sporta tērpu kolekciju.

Lai īstenotu savu plānu, aktrise ir apvienojusi spēkus ar interneta veikalu «JustFab». Kā iedvesmas avotu jaunajai kolekcijai Hadsone min pati savu sportisko dzīvesveidu.

Keita skaidro, ka vienmēr dzīvojusi aktīvu dzīvesveidu, bet, kļūstot par māmiņu diviem bērniem, dzīvesveids ir kļuvis vēl aktīvāks. Kā strādājoša māmiņa Keita zina, kā tas ir - vienmēr darboties un pārslēgties no vienas lietas uz nākamo. Reizēm nav laika pārģērbties, bet vienmēr gribas izskatīties labi.

Foto: AP/Scanpix

Jaunā kolekcija pārdošanā parādīsies oktobrī. Tā sastāvēs no apģērba, apaviem un aksesuāriem, tas viss būs domāts sportam un arī ikdienai. Kolekciju Hadsone plāno izveidot no tādiem materiāliem, lai iegādāties apģērbu spēj ikviens, kas to vēlēsies.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu