Roberto un Linda Leen Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu kampaņā Lietuvā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberto Meloni privātais arhīvs

Dziedātāji Roberto Meloni un Linda Leen viesojušies Lietuvā, kur piedalījušies TV šovā «Mes Europa», kas veidots saistībā ar gaidāmajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kas norisināsies nākamā gada maijā. Roberto un Linda Leen TV pārraidē bija aicināti kā skatuves mākslinieki no Eiropas.

Roberto sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj: lai gan bijis pamatīgi noguris no garajiem pārbraucieniem un sava piesātinātā šīs vasaras darba grafika, viņš priecīgs par iespēju muzicēt Lietuvas TV šovā. «Šis TV šovs tiek veidots, lai cilvēki vairāk uzzina par Eiropu, Eiropas Savienību, it īpaši tādēļ, ka jau nākamā gada pavasarī būs Eiropas Parlamenta vēlēšanas un cilvēkiem būs jāiet balsot. No Latvijas bijām aicināti abi ar Lindu Leen. Savukārt no lietuviešu dziedātājiem atpazinu pagājušā gada Eirovīzijas dalībnieci Evelīnu Sašenko,» stāsta Roberto.

Dziedātājs atklāj, ka bijis patīkami pārsteigts, ka Lietuvas jauno šovu producē tas pats producents, kas savulaik Latvijā producēja šovu «Dejo ar zvaigzni», kurā Roberto dejoja tandēmā ar populāro dejotāju Lauru Blaubuku (tolaik Kosīti).


Lietuvas TV šovā «Mes Europa» Roberto uzstājās ar divām dziesmām - «Americano» klavieru pavadījumā un «Caruso». «Tagad skatos video un izbaudu savu un Lindas Leen uzstāšanos,» atzīst dziedātājs.

Lūk, video ar Lindas Leen un Roberto uzstāšanos Lietuvas TV šovā:

Lindas priekšnesumu varat vērot video sižeta devītajā minūtē, bet Roberto Meloni priekšnesumi redzami 43 un 1,23 minūtē.

Lindas Leen un Roberto uzstāšanās Lietuvas TV šovā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu