Keita Mosa izmanto ķermeņa dublieri (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Supermodele Keita Mosa janvārī svinēs savu četrdesmito dzimšanas dienu, modele izskatās joprojām lieliski, bet pati nav par to pārliecināta, ja jau jaunajā reklāmas kampaņā izmanto ķermeņa dublieri.

Ne katru dienu izdodas redzēt identiski ģērbtas sievietes defilējam pa ielu. Šādu skatu bijusi iespēja redzēt Londonas iedzīvotājiem. Viena no sievietēm bija slavenā modele Keita Mosa un otra, jaunā meitene, bija modele, kura dublēja Keitas ķermeni.

Foto: AP/Scanpix

Klātesošie nespēja saprast, kāpēc populārajai modelei ir nepieciešams ķermeņa dublieris, ja viņa izskatās tikpat lieliski kā jaunā meitene vai pat lieliskāk.

Kurpju «Stuart Weitzman» reklāmas uzņemšanā modelei bija jādefilē pa ielu niecīgā apģērbā, lai nekas nenovērstu uzmanību no apaviem.

Apavu firma piekrita izmantot ķermeņa dublieri un ieguldīt reklāmas kampaņā papildu līdzekļus, lai tikai nezaudētu iespēju «Stuart Weitzman» apavu reklāmā iegūt Keitas Mosas auru.



Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu