Kas atrodas Sandijas Vīgantes rokassomiņā? (53)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dziedātāja, šova Okartes skatuve dalībniece Sandija Vīgante vienmēr uz ielas ir sastopama ar palielu somiņu. «Sejas» devās uz tikšanos ar Sandiju Vīganti, lai uzzinātu, kas atrodas jaunās sievietes somiņā.

Foto: Sejas.lv

Dziedātāja priecājas, ka beidzot ir iegādājusies somu, kādu gribējusi, un zina, ka kādu laiku to nemainīs pret citu.

«Iegādājos somu, kurā varu salikt pusi dzīves, domāju, ka pie visām lietām, kuras atrodas somā, vietas pietiktu vēl kaķim. Būtiski ir ne tikai tas, lai somā var salikt visas vajadzīgās lietas, bet arī tas, kādā somā tu tās pārnēsā. Somā viss ir lielā bardakā, bet reizēm bardakā var atrast lietas vieglāk nekā perfektā kārtībā, kad ir jādomā, kur kas ir nolikts,» skaidro Sandija.

Foto: Sejas.lv

Sandijas somā vienmēr ir atrodams kosmētikas maciņš, jo jaunā sieviete vēlas vienmēr būt nodrošināta: nekad nevari zināt, kas tevi gaida dienas gaitā - var sākties lietus, vētra un izsmērēt kosmētiku, bet, ja tā ir līdzi, tas paver iespējas savest kārtībā grimu.

Foto: Sejas.lv

«Protams, vienmēr somiņā ir maks, kā jau ikvienam cilvēkam, un arī plānotājs. Man ir laba atmiņa, bet vienmēr visu vēlos izdarīt laikā, būt punktuāla,» tā Sandija.

Sandijas somiņā vienmēr ir atrodams dziedātājas talismans - mazs zilonītis, kuru viņa saņēmusi dāvanā no Indijas. Zilonītis agrāk ir bijis atslēgu piekariņš, bet diemžēl saplīsa, un tā veiksmes nesējs nokļuva Sandijas somā.

«Zilonis, kurš nes veiksmi; piepildās tas, kam mēs ticam. Es ticu sava talismana spēkam kaut kādā mērā. Daudzi noteikti domās, ka tas ir vienkārši parasts māla gabaliņš, bet man viņš palīdz,» talismana nozīmi skaidro Sandija.

Foto: Sejas.lv

Netipiskākā somiņā ir kompakta, vingrinājumiem paredzēta ierīce. Reizēs, kad sanāk gara diena un vakarā dziedātāja aizbrauc ciemos pie mammas vai omītes, skatoties filmu vai sarunājoties, viņa var veikt vingrinājumus un uzturēt sevi formā.

«Somā man vienmēr ir grāmatas. Ja grāmata mani ieinteresē, varu izlasīt to vienā dienā, neskatoties uz to, vai grāmatai ir 200 vai 300 lapu. Pārējo pastumšu malā un nosēdīšos ar grāmatu maliņā, lai lasītu,» lasītpriekā dalās Sandija.

Sandija necieš romānus, jo viņu neinteresē citu cilvēku dzīve, dziedātāja lasa tikai to, kas attīsta viņas personību, un par personību attīstošām grāmatām Sandija uzskata filozofiska rakstura darbus. Šobrīd mūziķes somiņā ir atrodama filozofiska satura grāmata un itāļu valodas mācību grāmata, kuru brīvajos brīžos meitene pašķirsta.

Foto: Sejas.lv

«Lasot tu ieej citā līmenī, nav vairs jādomā par problēmām. Izvēlos grāmatas, kuras paņem mani savā varā. Reizēm, iespējams, mēģinu aizbēgt no savas dzīves, tad arī to daru ar grāmatu palīdzību,» tā Sandija.

Dziedātājai ir trīs fetiši dzīvē – grāmatas, kurpes un smaržas. Sandijai ir vismaz piecpadsmit dažādu smaržu, jo ar vienu nepietiek.

Foto: Sejas.lv

«Ja no rīta pieceļos un eju uz pasākumu, izvēlēšos romantiskas smaržas, ja eju ballēties, tad kādu spēcīgāku aromātu, ikdienā ko svaigāku, lai aromāts ir neuzkrītošs un neuzbāzīgs citiem. Nespētu ar vienu aromātu dzīvot: tu ej pa ielu un jūti smaržu, tev tā ar kaut ko asociējas, tāpēc man ir būtiski izvēlēties īstajiem apstākļiem īsto aromātu. Negribu kādā būtiskā tikšanās reizē asociēties ar Bārbiju smaržām vai, atpūšoties pie jūras, smaržot pēc omīšu smaržām,» īstās smaržas nozīmi skaidro Sandija.

Liela loma smaržu izvēlē ir garastāvoklim un tēlam, kādā meitene dodas ārpus mājas.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu