Nikolajs Puzikovs: «Visas meitenes ir labās raganiņas» (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Spigovskis/Just Bar

Dziedātājs, policists un «OKartes skatuves» dalībnieks Nikolajs Puzikovs 16. maijā prezentēja savu jauno videoklipu un singlu dziesmai «Tavā varā». Dziesma tapusi sadarbībā ar Dj «Dween». Klips tika prezentēts bāra «Just» āra terasē.

Nikolajs Puzikovs prezentācijas pasākumā vienuviet pulcēja savus tuvākos draugus, ģimeni un mūzikas cienītājus. Viesu vidū bija arī dziedātāja Samanta Tīna, kura bija sajūsmā par sava skatuves kolēģa veikumu.

«Esmu ļoti priecīgs, cilvēki spieda roku, izteica labus vārdus. Pie šīs dziesmas strādāju pusgadu, dziesma ir mūsdienīga, jo tai ir repa elementi. Prezentācijai cītīgi gatavojos divas dienas, kā nekā jaunus klipus un singlus neprezentēju katru dienu,» nosaka Nikolajs.

Foto: Jānis Spigovskis/Just Bar

Puisis uzsver, ka parasti, ja viņam kas patīk, arī citiem patīk, un jaunā dziesma «Viņas varā» dziedātājam ļoti patīk. Saistībā ar videoklipu dziedātājs ir saņēmis gan labus, gan sliktus vārdus, bet tas viņu tikai priecē, jo, ja nebūtu slikto komentāru, būtu jāsāk uztraukties, tie liek pārdomāt dažādas nianses un nākotnē uzlabot dažādas lietas.

«Es neesmu īsts deju mūzikas izpildītājs, bet vēlos strādāt ar mūsdienīgu mūziku, un mūsdienās popmūzika, kas ir žanrs, kurā vēlos darboties, ir tas pats, kas deju mūzika,» skaidro Nikolajs.

Klipu filmējot, atgadījās arī kuriozs: meitenei, lecot ūdenī, nokrita peldkostīma augšiņa, arī «Līvu akvaparka» darbinieki vēlējās filmēšanas grupu izmest no savas iestādes, jo tika pārkāpti drošības noteikumi.

Foto: Jānis Spigovskis/Just Bar

«Dziesmas nosaukums ir «Viņas varā», diemžēl man nav meitenes, neesmu nevienas varā, laikam esmu izvēlīgs un kura katra jau nevēlēsies būt kopā ar mani. Manai nākotnes meitenei tas būs pārbaudījums fanu uzmanības un preses dēļ, jo, esot ar mani, viņa vienmēr būs uzmanības centrā,» meitenes trūkumu skaidro Puzikovs.

Puisis uzskata, ka visas meitenes ir labās raganiņas, kurām piemīt maģiskas spējas savaldzināt un pakļaut puišus.

«Man arī tā ir bijis, ka domā tikai par viņu un nespēj meiteni dabūt ārā no prāta. Tā ir tāda kā hipnoze,» skaidro Nikolajs.

Vēl bez jaunā singla un videoklipa prezentācijas dziesmai «Viņas varā» dziedātājs prezentēja videoklipu lietuviešu valodā. Klips ir dziesmas «Viņa ir karsta» lietuviešu versija.

«Lai iedziedātu lietuviski dziesmu, es trīs mēnešus mācījos vārdus, izrunu. Mani pašu tracina, ja kāds dzied latviski un nepareizi izrunā vārdus, tāpēc ļoti centos, lai neizķēmotu valodu,» par dziedāšanu lietuviešu valodā stāsta Nikolajs.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu