Roberto satiek seksīgāko Kastelsardo zaķi Pamelu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Sardīnietis Roberto Meloni, apceļojot dzimto zemi, viesojās gleznainajā Kastelsardo, kur savulaik tapis dziedātāja videoklips dziesmai «Love is a tango» ar seksīgāko pilsētas modeli Pamelu. Roberto Kastelsardo apskatīja iespaidīgo cietoksni Vidusjūras krastā, baudīja jūras veltes smalkā restorānā ar Sardīnijas vicemēru Franco Cuccureddu un devās pastaigā ar Pamelu.

Dzīvesstila portāls «Sejas» nedēļas garumā seko līdzi Roberto Meloni spilgtākajiem piedzīvojumiem, apceļojot dzimto Sardīniju kopā ar Latvijas tūrisma operatoru «Aletour», kas organizē dažādus atpūtas braucienus uz saulaino dienvidu zemi.

Roberto kopā ar delegāciju no Latvijas apskatīja iespaidīgo cietoksni, kas gadsimtiem ilgi sargājis Kastelsardo pilsētu no iekarotājiem. Pateicoties vietējo karavīru modrībai, Kastelsardo arī izdevies saglabāt mieru. Zīmīgi, ka skaisto Kastelsardo, kas atrodas klints kraujas malā, iecienījuši ne tikai ārvalstu tūristi, bet arī žurnāla «Forbes» veidotā krievu bagātnieku saraksta ietekmīgie oligarhi, kas šeit bauda atpūtu.

Savukārt pēc cietokšņa apskates Roberto devās vakariņot ar Sardīnijas vicemēru Franko Kukuredu (Franco Cuccureddu). Smalkajā restorānā Roberto baudīja dažādas jūras veltes – mīdijas, jūras ezi, krevetes, tradicionālo pastu un labāko Sardīnijas vīna darītavu vīnus. Savukārt pēc vakariņām vēlajā nakts stundā Sardīnijas vicemērs Franko Kukuredu Latvijas delegāciju vēlreiz aizvizināja uz Kastelsardo cietoksni, kas naktī ir īpaši izgaismots.

Roberto devās pie miera tikai agrā rītā un miegam atvēlēja vien dažas stundas, jo jau no rīta viņu četru zvaigžņu viesnīcā «Janus Hotel» apciemoja seksīgākā Kastelsardo modele Pamela. Viņa filmējusies Roberto videoklipā dziesmai «Love is a tango» jeb latviski «Sirdspukstu tango».

Roberto ar Pamelu devās nelielā pastaigā pa Kastelsardo. Nu jau pagājis pusotrs gads, kopš tika uzfilmēts dziedātāja videoklips. Kopš tā laika Pamela ar Roberto kļuvuši par labiem paziņām. «Man jau ļoti patika filmēties ar Roberto,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» teic Pamela.

Nu jau kādu laiku Pamela vairs nepiedalās sardīniešu skaistumkonkursos, bet kļuvusi par biznesa lēdiju un strādā tēva uzņēmumā Kastelsardo. «Nav nemaz tik viegli veidot modeles karjeru un arī iespēju nav tik daudz, tad jāpārceļas uz Milānu. Taču es paliku Kastelsardo un esmu kļuvusi par pilsētas seju,» teic Pamela. Savukārt Roberto piebilst, ka kopš pēdējās tikšanās ar Pamelu, kas bija pērnā gada rudenī, viņa kļuvusi vēl skaistāka.

Interesanti, ka Roberto jau ir saņēmis piedāvājumu Sardīnijā kandidēt vēlēšanās par deputātu, kā arī gleznainajā Kastelsardo dziedātājs plāno atgriezties, lai nofilmētu jaunās dziesmas videoklipu.

«Press Trip» organizē Latvijas tūroperators, kas specializējies Sardīnijā - SIA «Aletour».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu