«Dzelzs vīrs 3» līderos arī pie mums (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Arī Latvijas kinoteātros toni noteicis «Dzelzs vīrs 3» («Iron Man 3»), bet kopumā svētku nedēļas nogale pagājusi samērā klusi.

Pirmajās piecās izrādīšanas dienās «Dzelzs vīrs 3» spējis savākt 13352 skatītājus, kas nodrošinājis bezierunu pirmo pozīciju. Paredzams, ka filma varētu saglabāt pirmo vietu vēl vienu nedēļu.

Atgādinām, ka pasaulē filma jau iekasējusi 680,1 miljonu dolāru, tuvojoties elitārajai 1 miljarda atzīmei.

Filma balstīta uz populārā Marvel komiksa motīviem un stāsta par miljardieri un ģeniālu izgudrotāju Toniju Stārku (Tony Stark), kuru tēlo aktieris Roberts Daunijs juniors (Robert Downey Jr.).

Anotācija. Bezrūpīgais multimiljonārs Tonijs Stārks, kas nakts melnumā mēdz kļūt par neuzveicamo Dzelzs Vīru, ir sastapies ar pretinieku, kura iespējām, šķiet, nav robežu. Kad Stārks atklāj, ka viņa pasaule tiek iznīcināta, viņam ir tikai viens mērķis - noskaidrot, kas aiz tā stāv. Cīņā par izdzīvošanu uz katra soļa tiek pārbaudīta viņa drosme. Vienlaikus Stārks arī meklē atbildi uz jautājumu, ko uzdevis sev jau sen. Kurš tad īsti ir galvenais - cilvēks vai viņa supervaroņa tērps?

Aiz milža muguras atrodas otrs nedēļas jaunums «Vaiga sviedros». Filmu noskatījušies 1177 cilvēki.

Pavisam nedaudz piekāpjas animācijas filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage). Tā savākusi 1174 skatītājus, un tieši pagājušajā nedēļā izdevies pavisam oficiāli pārsniegt 60 tūkstošu skatītāju robežu.

Uz ceturto vietu atkāpusies komēdija «Identitātes zagle» (Identity Thief). Ar ievērojamu popularitātes kritumu savākti 708 skatītāji, bet to kopējais skaits pietuvojies 5 tūkstošiem.

Pirmo piecnieku noslēdz «Tron: Legacy» režisora Džozefa Kosinska (Joseph Kosinski) jaunā filma «Aizmirstība» («Oblivion») ar Tomu Krūzu (Tom Cruise) galvenajā lomā. Pārdotas 635 biļetes, bet to kopskaits nemanot jau pietuvojies 20 tūkstošiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu