Spēcīgākais no jaunumiem - «Identitātes zagle» (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Latvijas kinoteātru topā ar pavisam nelielu popularitātes kritumu 1. vietu saglabājusi animācijas filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage). Pavasara iestāšanās mazinājusi visu filmu apmeklētību.

To noskatījušies 2859 cilvēki, bet skatītāju kopskaits mērķtiecīgi tuvojas 60 tūkstošiem.

Otrajā vietā debitējusi komēdiju «Neciešamie bosi» un «Līgavas māsas» autoru jaunā filma «Identitātes zagle» (Identity Thief). Lai arī filma Ziemeļamerikā un arī citviet pasaulē iznāca jau pasen, tas nav traucējis uzrādīt labas sekmes arī Latvijā. Pārdotas 2233 biļetes.

Anotācija: Diāna (Melissa McCarthy) dzīvo ar plašu vērienu. Šī kundzīte ir īsta iepirkšanās karaliene – pērk visu, kas vien iepatīkas, nauda tiek šķiesta uz visām pusēm. Ir tikai viens «bet» – dokumenti un norēķinu kartes, ko viņa izmanto, pieder vēl kādam - godīgam ģimenes cilvēkam un finanšu konsultantam (Jason Bateman). Uzzinājis par notikušo, viņš dodas pa pēdām šai hobita izmēra identitātes zaglei. Viņš vēl nenojauš, kādi pārbaudījumi viņu gaida, lai atgūtu savu labo vārdu un savu naudu.

Uz trešo vietu noslīdējusi «Tron: Legacy» režisora Džozefa Kosinska (Joseph Kosinski) jaunā filma «Aizmirstība» («Oblivion») ar Tomu Krūzu (Tom Cruise) galvenajā lomā. Šoreiz savākti 2154 skatītāji, bet kopumā jau vairāk nekā 16 tūkstoši. Ir labas izredzes pārsniegt 20 tūkstošus.

Ceturtajā vietā debitējusi Dereka Sienfransa drāma «Ņujorkas ēnā» (The Place Beyond The Pines) ar 1572 skatītājiem.

Piecnieku noslēdz Denija Boila trilleris «Transā». Ar nelielu apmeklētības kritumu tas savācis 1361 skatītāju, bet kopumā pirmajās desmit dienās to ir noskatījušies gandrīz 5 tūkstoši cilvēku.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu