Latvijas kinoteātru topā atkal «Krūdi» (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ Latvijas kinoteātru topā atgriezusies animācijas filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage). Pavasara iestāšanās mazinājusi visu filmu apmeklētību.

Kiimats cilvēkus ir vilinājis prom no kinoteātriem, un vislabāk ar šiem apstākļiem galā tikusi animācijas filma «Krūdi». Nedēļas griezumā tā savākusi 2927 skatītājus savā piektajā nedēļas nogalē uz ekrāniem un atguvusi pirmo vietu.

Smags kritums sanācis «Tron: Legacy» režisora Džozefa Kosinska (Joseph Kosinski) jaunajai filmai «Aizmirstība» («Oblivion») ar Tomu Krūzu (Tom Cruise) galvenajā lomā.. To noskatījušies tikai 2751 cilvēks, kas ir ievērojami mazāk nekā pirms nedēļas. Kopējais pārdoto biļešu skaits gan jau pārsniedz 12 tūkstošus.

Trešajā vietā debitējis Denija Boila trilleris «Transā». Filma savākusi 1798 skatītājus.

Ceturtajā vietā arī jaunums, proti, savdabīgā filma «Neprātīgās brīvdienas» («Spring Breakers»), kas citur pasaulē izraisījusi diskusiju vētru un šokētu skatītāju komentārus. Filmā režisors atklāj mūsdienu jauniešu patieso dzīvi: neprātīgas ballītes, seksu, narkotikas, laupīšanu un bezatbildību. Režisors Harmonijs Korīns (Harmony Corine) ir skandaloza personība, ko apstiprina viņa scenāriji filmai «Bērni» un «Gummo». Pārdotas 918 biļetes.

Pirmo piecnieku ar 709 skatītājiem noslēdz asa sižeta zinātniskā piedzīvojumu filma «G.I. Joe 2: Atmaksa» («G.I. Joe 2: Retaliation»). Kopējā apmeklētība pamazām tuvojas 15 tūkstošiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu