Skaistumkaralienei Ievai Lasei princešu kleita un jauna mīla (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Bijusī TV spēles «Superbingo» vadītāja un «Mis Latvija 2008» titula ieguvēja Ieva Lase aizvadītās nedēļas nogalē kopā ar skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija 2011» finālistu Oskaru Lauvu Ķīpsalā vadīja šā gada skaistumkonkursu. Ieva uz skatuves mirdzēja krāšņā princešu kleitā, bet viņas uzstāšanos no skatītāju rindām vēroja jaunais draugs.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ieva Lase stāsta, ka kleitu viņa izvēlējusies pati no skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija 2012» tērpu dizaineres un skaistumkaralienes «Mis Latvijas 2003» titula īpašnieces Agneses Eidukas darināto tērpu kolekcijas.

Skaistumkaraliene Ieva Lase šajā pavasarī burtiski staro, jo viņas dzīvē ir ienākusi jauna mīla
Skaistumkaraliene Ieva Lase šajā pavasarī burtiski staro, jo viņas dzīvē ir ienākusi jauna mīla Foto: Sejas.lv

«Kleita ir darināta no tilla, un tajā es jūtos kā īsta princese, jo arī matus saveidoju princešu lokās, lūpas uzkrāsoju rozā krāsā,» par kleitu sajūsmā ir Ieva.

Ieva Lase ar krustdēlu
Ieva Lase ar krustdēlu Foto: Sejas.lv

Pērnā gada nogalē Ieva pēc šķiršanās no sava Dānijā dzīvojošā drauga atgriezās Latvijā. Lai arī par šķiršanos Ieva runāja nelabprāt, šobrīd viņai izveidojušās jaunas romantiskas attiecības. Skaistumkaraliene šajā pavasarī burtiski staro. Pēc tam, kad konkurss bija noslēdzies un Ieva varēja nokāpt no skatuves, viņa devās aprunāties ar savu mīļoto, kas Ievas uzstāšanos vēroja no skatītāju rindām.

Jau šā gada rudenī Ieva plāno piedalīties kādā starptautiskā skaistumkonkursā. «Vēl viens konkurss, un tad laikam likšu punktu mis konkursiem,» viņa atklāj nākotnes plānus.

Ar skaistumkonkursu patronesi Intu Fogeli Ievai Lasei izveidojušās īpaši sirsnīgas attiecības
Ar skaistumkonkursu patronesi Intu Fogeli Ievai Lasei izveidojušās īpaši sirsnīgas attiecības Foto: Sejas.lv
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu